damlasv [silindi] eşim istiyordu ben bir kaç ay sonra olsun gözüyle bakıyordum hemen olacağı aklıma gelmezdi asla eşimin yaşı 30 ben 23 yaşındaydım haliyle insan daha vakti var benim için diye düşünüyor
Deletedmom_878 [silindi] evet bende öyle ya bugün kaçıncı gündesin birlikte takip edebiliriz inşallah iyi olur ben bu ay hacamat yaptırmayı düşünüyorum bide bakalım çok pişmanım kızımdan sonra bu kadar ara verdiğim için
[silindi] Deletedmom_878 bende aynı şekilde ara vermeseydim mi diyorum 🥹 sizin çocuk ne zaman doğdu ?
mervekalkann [silindi] Yaşımız gereği evlendiğimizden beri istiyorduk evlilik yıldönümümde hamile kaldım ekim ay’nda 🥲 Biraz geç geldi oğluşum ama iyi ki geldi.
[silindi] damlasv olacağı varsa oluyor işte :) bende oğlumda tek bir korunmasız ilişki oldu yumurtlama zamanı değil olmaz bişey diye dikkat etmedik oluverdi . Ama bu 2. Zorluyor biraz
Deletedmom_878 [silindi] işte ilki tekte olunca olur sandık değil mi yanıldık.2017 de doğdu bende 22 de anne oldum doğum günümde
damlasv [silindi] çok şükür bir oğlunuz varmış kendinize stres yapmayın akışa bırakın bence stres çok etkiliyor şöyle düşünün bir sorun olsa diğer çocukta olmazdı 🙃
sarilale123 [silindi] bi Doktor kontrolüne gidin isterseniz. Nedensiz oluyor bazen ve ummadığınız anda hamile kalıyorsunuz
[silindi] sarilale123 gittim kaç kere hiç bir sorun yok. Amh falan da bakıldı yumurtlarda sorun yok. En son rahim filmi çektireceğim önümüzdeki ay bazen tüplerde sorun olabiliyomuş
sarilale123 [silindi] bence siz stres yaptığınız için etkiliyor. kendinizi salın hayırlı zamanda olsun inşallah
[silindi] damlasv Aslınds stres yapmıyorum. Adete 6 7 gün kala heyecan ve merak duygusuyla test yapıyorum yetmiyor kan veriyorum negatif görünce o zaman stres yapıp üzülüyorum . En azından adet gününü bekleyebilsem :)
[silindi] Deletedmom_878 instagram kullanıyorsanız yazın bana oradan konuşalım mı ☺️ belki 2. Lere beraber hamile kalabiliriz
[silindi] Deletedmom_878 benim 6 gün var adete daha . Yumurtlama zamanlarımız denk gelmezz. Benim doktorum 10. Gün ile 22. Günler arasında gün aşırı ilişkş önermişti. Bu ay yapabilirseniz öyle deneyin
gmz585 Bende kızım istedğinizden sonra 3. Ayda hamile olduğumu öğrenmiştim kızım 6 yaşında 9 aydır 2. İstiyoruz ama henüz olmadı bende üzülüyorum dahada yaş farkı olsun istemiyorum ama nasip doktorada gittim her şey normal çıktı
[silindi] gmz585 hayır bir kere hamilelik geçirmişsiz 2. Ler daha rahat olması gerekirken neden daha zor anlamadım hiç ya. Çevremde bakıyorum 40 yaşına yakın insanlar bile daha rahat hamile kalıyor
busbussss [silindi] merhaba🌸doktorunuz yumurta ve sperm kalitesini arttıran herhangi bir takviyeden bahsetti mi acaba geçenlerde forcefert diye bir takviye söyledi kullanan deneyimleyen var mı acaba aranızda
[silindi] busbussss benim doktorum sperm kalitesi be hareketliliği artırmak için Androbloom diye bir takviye önerdi. Kullanıyor ama tabi ki etkisini anca 2 ay sonra gösterirmiş