Ben de size kendi sürecimi anlatayım, haftalardır şekerle uğraşıyorum, başta bir hafta diyet yaptım şekerlerim fazlasıyla yüksek olduğu için insülin başladık, bir kaç hafta sadece gece insülini kullandım ama buna rağmen açlık şekerlerim asla düşmedi, açıklarım 120 küsürleri bile görüyor, iki üç günde bir İnsülini yükselttik endokrin kontrolünde, açlıklar düşmediği için tokluklarım da yüksek çıkmaya başladı, iki üç haftadır ikinci insüline başladım, sabah öğle akşam yemek öncesi de insülin yapmaya başladım, buna rağmen hala açlıklarım yüksek ama çok şükür toklukları dengeleyebildik, ben şu an 34+0 dayım ama bebek Çarşamba günü 36+3 deydi yani yaklaşık 3 hafta ileriden seyrediyor, bu kadar dikkate rağmen şekerler düşmeyince tabiki sinir bozucu oluyor ve stres yapıyorsun zaman zaman, ama stresi yapma çünkü stres de şeker yükseltiyor, benim endokrin doktorum bana şunu söyledi, stres yapacağın endişeleneceğin hiç bir durum yok, şekerin var evet ama bunu biz doktorlar biliyoruz ve düzeltmek için çabalıyoruz, düzeltmezsek de kontrol altında en azından, bilinmeyen şeker kötü bilinenden korkma.