Ecrin_47 sarilale123 birde merdiven çıkıp indim ve evin içinde yüksek bir terlik bir ayağıma giyer merdivenden iner gibi yürürdüm ☺️
Ecrin_47 Simayo Allah razı olsun cnm cümlemizin de inşallah ☺️ cnm ara ara yürüyüş yapardım evin içinde falanda yapardım son 37 haftamdan itibaren hep çömelme hareketleri yapardım tuvalte oturur gibi otururdum çekyatta popo üstüne oturup iki ayak topumu birleştirip öyle otururdum nefes alıp verirken genelde azgımı hep açık bırakırdım vajınal kasılmasını izin vermedim karnıma daireser şeklinde masaj yapardım hurma yedim ve çok ama çok su içirdim çünkü Bn bir yerde okumuştum doğumu kolaylaştırıyor diye günde en az 3 4 litre su içerdim çok faydasını gördüm şuan bile sabahtan bu saate kadar 4 litre su tüketim hem böylece suyum olacak ve hem çabuk ilişeceğim inşallah bu kadar yani ☺️
orhismommmmmm Ecrin_47 rabbim babada inşallah böyle güzel kolay doğumlar nasip eder dua et banada inşallah çok şükür hayırlı olsun ❤️
ahu301 Ecrin_47 maşallah böylesine kolay ve çabuk doğum darısı başımıza. Benim merak ettiğim, hamilelikte kolay doğum için yapmış oldugunuz şeyler var mıydı, yürüyüş gibi beslenme gibi fazla hareketli olmak gibi vs.
HCerenn Darısı hepimize sancım var diye hastaneye gittim bugün açılmam yokmuş suyun gelirse gel dediler eve gelince sancım daha da çok arttı sonra geçti ama belim ve bacaklarım çok ağrıyor umarım yarın birgüne bende doğururum 39+2
Ecrin_47 HCerenn cnm bnim bacaklarım hiç ağrımadı sadece belim ve karın altı da ağırım olmadı sadece 5dk da bir sancı belime vuruyordu ıkınmam bile olmadı bebeğimin başı yukarda olduğu halde zorla ılınarak başı aşaga indirdim yani bu bnim 4. Doğumum hepsinde çok farklı oldu aynı olmadı yani Rabbim yar ve yardımcınız olsun kolay bir doğum olsun inşallah
aleynnna Ecrin_47 Merhaba hayırlı olsun gözünüz aydın 💖 bende o hastaneye gidiyorum da öneride bulunabileceğiniz doktor var mı acaba 🌸
Ecrin_47 aleynnna cnm Bn 37 haftamdan beri Zeynep kamile gelmeye başladım hastane bna uzak olduğu için sürekli eşim iş yerinde izin almıyordu ondan dolayı son haftarda geldim sabit bir doktorum olmadı kim de randevu varsa ona gönderildiler bni
miracsevim Ecrin_47 maşallah benim ilk doğumumda böyleydi inşallah bu da öyle olur bütün hamişlerin böyle olur. Allah sağlıkla bebişini büyütmeyi nasip etsin
Dilankck34 kubraaaatt Ecrin_47 ay insallaha canım ya benim dogumlarim çok sor gecyo bakalım bunda nasıl olacak Allah yardımcımız olsun inşallah
snycl Ecrin_47 maşşallah ne kadar güzel bir doğum🙏🏻 isteğim duam hep bu yönde Rabbim banada nasip eder inşallah, normal doğum isteyen tüm anneler inşallah kolaylıkla sağlıkla yavrularını kucaklarına alır❤️ Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sizede🥹
Esraysr16 maşallah ne güzel olmuş kolay inşallah herkesin böyle kolay olur benim de ilk gebeliğim çok fazla korku var ve az kaldı benim de 35+4 haftalığım😬 egzersiz yürüyüş yapmış mıydınız acaba
buglemk Ecrin_47 maşallah 🧿 sağlıklı birlikte ömrünüz olsun inşallah 🙏🏻 allahım bizlere de böyle güzel sağlıklı doğum nasip etsin 🩷
mzehradgn Ecrin_47 Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah ❤️benim de son 62 gün bizlere dua et Allahım bizede kolay doğum nasip etsin inşallah ♥️
minikcivciv89 Ecrin_47 oyyh masallah Allah bagışlasın hayırla saglıkla büyütün darısı başımıza 🩷🤲🏻🤲🏻😊
Ecrin_47 kalbimmmmmmmmmm bebeğim ters dönemdi cnm başı yukarda dedi kalanda değildi yani ıkınarak kanala inmesine çalıştım doktorda vajinalda muane ederek indiğini takip ediyordu