Canım anneler şuan bebeğime bakarak size yazıyorum Bn bile bu kadar kolay bir doğum beklemiyordum Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun dek duam Rabbim doğum bekleyen bütün anne adaylarına bnim kadar kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🤲
Sabah bel ağrısı ile uyandım bir kaç saniye surdu ve geçti 5 dk a sonra tekrar sancı olunca baktım saate 06:52 bu sefer dk a tutum bir sonra kine 06:58 de olunca hemen eşimi uyandırdım sn hazırlan doğum başlıyor dedim ve WC e gittim kendimi silerken kanli akıntı gördüm büyük ihtimalle nişandı ve hemen duş a girdim ılık bir duş aldım hemen saçlarımı kuruladım giyindim o sırada bir sancı daha geldi hiç vakit kaybetmeden arabaya bindik Allah’a şükürler olsun ki yol boştu şu kadarını söyleyim 5 10 dk geç kalsaydık arabada doğum olacaktı hastane normal şartlarda 1 1.5 saat uzakta ama 15 dakika da vardık yol boyunca 3 kez 5 dk a bir sancı geldi hemen muane oldum ve aman Allahım 7cm var dedi doktor hemen ultrason da baktı bebeğin kafası yukarda olduğunu söyledi ama bnim sancı tekrardan başladı ve hemen doğum haneye aldılar Herşey çok hızlı oldu yatağa geçtim bakıldı 8cm oldu dedi ıkınmamı hiç ara vermeden devam etmemi söyledi ebem öyle devam ettim bacaklarımı kendime doğru çektim ve başımı göğsüme doğru koydum bu şekilde iki üç kez ıkındım doktor da alltan bebeğin gelmesini eliyle müdahale ediyordu kızlar kendi sancımla doğum oldu yani 08:14 doğum haneye girdim 08:37 de bebeğim geldi Herşey Rüya gibiydi çok şükür bebeğim de bnde iyiyiz bir sorun yok bebeğimi emzirdim ebem ve dokturlar asıtanlar ve hemşireler hepsi çok iliydiler ve oldukça çok sakinlerdi Bna çok teşekkür ettiler çok güzel doğum yaptın dediler bir kaç dikişim var onu da hallettiler iki saat doğum hande beklettiler hani her hangi bir şey olursa diye çok şükür sorun yok diyip beni servis odasına aldırlar bu doğum olduktan sonra eşimi yanıma aldılar iki saat bnde kaldı ama servis odasında iki kişi kalacağımız için erkek refakatçi yasak olduğunu söylediler ondan dolayı 18 yaşında kızım var o alacak benimle 24 saat içinde bir sorun çıkmaza taburcu olacağız kızlar şimdilik bnden bu kadar merak eden bir şey olursa yazarsınız Bn cwplarım bu Arada hastne Zeynep kamil İstanbul da oturan bilir burayı Rabbim herkese kolay bir doğum nasıp etsin Anne olmak isteyen Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲😇