sevacano snycl Benim Mart gibi olmaz Nisan olur 35+5im Allahin izniyle sağlikla hepimiz kucağjmjza alalim.
Weenie snycl bursa şehir hastanesiii ama ne sancının devamı vardı ne açılma 🤷🏻♀️ ikisinde de geri çıktım 🤭🤭
snycl MommyToBee_ Rabbim yardımcınız olsun inşallah🙏🏻✨sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah🙏🏻✨🥰
merve588 snycl benimki sezaryen olcak ilk oglumda sezaryenle olmusdum buda ayni sekil 2 hafta sonra tarih verilecek 🥹
snycl Rose_07 ay al benden de o kadar✨ nasıl öğreeneceksiniz? normal mi sezeryan mı olacak. banada pazartesi bakacaklar çatal muayenesi
snycl Simayo Rabbim yardımcımız olsun ya, gerçekten daha zor artık🙏🏻🙂↕️ son zamanlarımız,sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah🙏🏻✨🥰
snycl annebebekelo ay hiç bilmiyorum, gerçek belirtiler ne fikrim yok. bazen adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama bir şey yok. bekliyorum günlerdir tetikte🥰🤣
snycl yahya2024 ben daha hiç öyle sancı hissetmedim yalancı kasılmalarım çok sık oluyor arada adet ağrısı o kadar😢🥹😍
eylulahsenn Petibor yaaa aynıyız. Ben 37+4 şuan. 30 marta gün verdi doktor 🌸 sağlıkla gelsinler minnoşlar 🥰
Petibor eylulahsenn Ne güzel tesadüf etmiş, muhakkak haberleşelim iyilikle güzellikle sağlıkla birbirimizin mutlu haberlerini alalım inşAllah ❤️
snycl Deletedmom_8793 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻✨🥰 Kolaylıkla geçirirsiniz sonrasınıda🙏🏻🤲🏻
snycl ilkannelik1 ay amin inşallah✨ benimde doğum şeklim belli değil normal istiyorum ama olacak mı kilosu uygun olacak mı belli değil. pazartesi çatı muayenemiz var bakalım dr bir şey diyecek mi inşallah kolaylıkla geçirirz bu süreci🙏🏻✨