ilkannelik1 snycl 37 olduk zaman geçmiyor sanki yürünmüyor uyunmuyor oturulmuyor hep bi yer ağrıyor ağırlaştık 🥲oğluşsuz son bayramımız doğum şeklimiz ne zaman gelicek belli değil 41e kadar yolu varmış su gibi sağlıklı doğumumuz olsun inşallah🥹
snycl ilkannelik1 ay amin inşallah✨ benimde doğum şeklim belli değil normal istiyorum ama olacak mı kilosu uygun olacak mı belli değil. pazartesi çatı muayenemiz var bakalım dr bir şey diyecek mi inşallah kolaylıkla geçirirz bu süreci🙏🏻✨
snycl ozge6 ayy çok heyecanlı bekleyişler gerçekten hem gergin hem heyecan🙏🏻 acaba ne zaman gelecekler Rabbim yardımcımız olsun✨🙏🏻
klncbebek snycl 37 haftalık olduk 1 Nisan’a gün aldık ama ağrılarım çok fazla aşağıya baskı yapıyor Pazartesi kontrole gidicem her an doğuma alabilir diye korkuyorum 😀🤦
zanura 39+3 tekim, hiçbir doktor gün vermiyor 🤷🏻♀️ ne zaman gelirse o zaman diyorlar 😅 sancı ve diğer belirtiler de yok😂 biri bana yardım etsinnn bu günü nasıl öğreniyorsunuz sezeryandan dolayi mi normal doğumlar nasıl günü belli oluyor 😂
yahya2024 zanura normal doğumun günü saati belli olmaz canım 🙃dedikleri gibi ne zaman gelirse . Gün sezeryan için veriliyor. Benimde yüksek ihtimal sezeryan doktor sonraki kontrolde netleştiririz dediği için korkudan gitmek istemiyorum😐
snycl zanura normal doğumda ne zaman gelirse açılma bebeğin dönmesi bir çok şey önemli. bazıları 41 e kadar bekliyor gelmeyince en son sezeryan oluyor. yani belirsizlikle bekleyeceğiz galiba🥹✨🙏🏻
zanura yahya2024 sizin için hayırlısı buymuş Canınızı sıkmayın 🌸 kimisi sezeryana gün alıp öncesinde normal doguma gidiyor kim bilir🤷🏻♀️😇
lfkfkdk 36+2 oldum dün biraz ağrılarım vardı ter basması falan oluyordu hastaneye gittim nstde sancı çıktı açıklık bakıldı 1 parmak açıklık var dedi çatı uygunmuş en azından onu öğrenmiş oldum 🫠 bir sıkıntı görünmüyor dedi tekrar olursa mutlaka gel dediler çıkan sancıları da hissetmiyordum 20-30-40 arasıydı şimdi neler olacak bilemiyorum her an her şey olabilir moduna girdim 🤷🏼♀️
snycl lfkfkdk 37+1 bende üç gündür ekstra terlemem var yani evde uyuyacağım zaman atletleyim hep ona rağmen ter döküyorum kafayı yicem. ağrılarım bazen oluyor adet ağrısı gibi hafif geçiyor. yalancı kasılmam çok sık oda 3gündür falan. pazartesi doktora gideceğiz bakalım çatı muayenesi dedi
isimsiz19 snycl 36+5 herşeyin zorlaştığı o haftalar ödemler ağrılar Allahım hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize🤍🙏
snycl isimsiz19 amin inşallah gerçekten yatarken bile rahat değilim bacaklarım sğrıyor artık sağ sol yatmaktan😢🥹🤣
eylulahsenn Petibor yaaa aynıyız. Ben 37+4 şuan. 30 marta gün verdi doktor 🌸 sağlıkla gelsinler minnoşlar 🥰
zeynepkorucu snycl 36+6 yım bende en zorlayan şey yatakta bir taraftan diğer tarafa dönmek ara ara regl ağrısı gibi ağrı oluyor çarşamba günü kontrolümüz var 37+3 te çatı muayenesi yapılacak ilk gebelik o yüzden biraz tedirginim
snycl zeynepkorucu ay tamamen aynı belirtimizde çatı muayene günümüzde🥰 benimde ilk gebeliğim bende tedirginim gerçekten. Rabbim tek avazda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah✨
minnakbayan zgece bizde bugün 37+0 olduk. İlk kızım 41+3 de geldi şmdi nasipse oğlum olacak inşallah ablası kadar çok bekletmez bizi 😂
peroksizom Bende heyecanlı bekleyişler 37+6 Tahmini doğum 5 Nisan Nisana gelir mi gelmez mi bilemiyorum
yaseminya annebebekelo ben de 38 oldum bugün,aynı endişe bende de var,ya doğum başlar da farkedemezsem 😂ama çevremdekiler muhakkak farkedersin diyorlar.
annebebekelo yaseminya aslında fark etmezsek daha güzel olmaz mı bi gidiyosun açıklığın 6-7 cm falan😂😂