bsrbrkysr184_ Gokturkmom_ ayaklarımı yukarıya kaldırdım bi anda oldu diyince bnde kaldırınca oldu sandm
Elif21 Hayr sadece 8 kilo almıştım gebelik boyunca bol yumurta et tüketin 1 haftadan sonra yavas yavas gececektir☺️
bsrbrkysr184_ Elif21 aşko ben doğurdum ya 😅 spinal anestezi aldm onun için merak ediyorum bu şişliği kan cıvıltıcı fln vermedi ya
Temmuz2021_ bsrbrkysr184_ benimde dogumdan 5-6 gün sonra sisti davul gibi oldu. Terlik bile giyemedim doktora giderken sigmiyordu. Doktor hicbisey vermedi, varis corabi da giy demedi. Kendiliginden gecti
Elif21 bsrbrkysr184_ banada vermemişti o zaman şuan bnde 3. Çocuğumu doğuracam 2. De gelmişti başıma bu😁
spaghettilover Spinalden sonra olmaz normalde tek taraflı şişlik pıhtı olabileceğini gösterir size tavsiyem ertelemeden acil servise başvurun
denizhelensarpberat bsrbrkysr184_ aşkım bilgim yok ama bence ilacını iç ya doktor iç dediyse bacım iç ya kendini zorlama valla hamile olduğum halde suan ben im bi yerim agrıyıjca parol içiyorum napayım ayol