sndyy_4343 Nsimsek canım adetin bitittikten 3 gün sonra başla bence benim adetim bitti 5 gün sonra ovulasyon oldu adetimin 12. Günü de başlıyor bazen bazen de 16 17. Günleri oluyor
Nsimsek kurkmantosuzmadonna evet hepsi silikti böyle söktüm attım daha önce de klomen kullandım 7. Günde pik gördüm bugün 8. Gün dün oldu da kaçırdım diye düşünüyorum tekrarlarim zaten testi
Nsimsek dilbenuro klomen etkisi var diye bazen koyu bazen silik çıkıyor olabilirmiş o koyuluk pik olup tekrar silikleşmiştir diye korktum
Nsimsek bebegimle_ben ay umarım öyledir bu akşam görürüm inşallah cinsel perhiz 4-5 gündür sürüyor bildiğim bütün tuşlara da basıyorum yani
Esma006 Nsimsek pik görmeden kaliteli yumurta olup olmadığını da anlayamayız ki doktor kontrolünde yumurtlama günü git cm ölçtür ml baktır
sndyy_4343 Nsimsek yaklaşmış akşam yine yap mutlaka yarın sabahta yap benim gece saat 3 te olmultu pikim çok merak edip yapmıltım
dilbenuro Nsimsek daha pik değil ama en az diğer çizgi kadar koyulaşmaso gerekiyor devam et gerekirse günde 2 kere yap