begmablaoldu ahu301 yok önerilere açık olmak gerek burada fikir alınyorsa sorun değil :) anlam bakımından milliyetçilik bakımından bize hoş geliyor
begmablaoldu pims çok beğeniyorum ben bu ismi ama bazıları da uyarıyor bizi okulda zorbalığa uğrayabilir diye çekimser kalıyoruz
begmablaoldu aysegul3409 zaten az önce Eymen mi koysak dedi eşim kurban olam isim çıkarmayın ekstra beynim yandı 🤣🤣
ela1128 begmablaoldu biz erkek olursa Göktürk koyacaktık.cok sert diye eşime yalvar yakar Aybars komaya ikna ettim
begmablaoldu ela1128 eşim aybarsı da önermişti Allah varana millete hayırlı evlat etsin inşallah kusura bakmayın kaçırmışım sizin yorumu
dnzdmrn begmablaoldu Bozkurt güzel gayet Talha ismini Türkiye de çok zor teleffuz ediyorlar etrafımda bi kaç tane var 😁Çağan Aslan koycaz biz fikir olsun isterseniz diğer şeçeneklerimiz de Altay Tuna ve Aslan Alp di 😊
izguler begmablaoldu cinsiyet belli değil bizim henüz ama erkek olursa Metehan veya Altay olacak Allah nasip ederse. Bozkurt çok hoş bir isim ama biraz akran zorbalığına maruz kalabilir. Allah kolaylık versin 🤭