begmablaoldu cumcumberci olabilir Bnde biraz bundan çekiniyorum ama olmayadabilir diyorum belli mi olur 😬😇
begmablaoldu anneoluyorummm103 anneoluyorummm103 alperenş de kötğ anıdan eledik Alparslan’ı da eşim istemedi ama yağız Bnm de aklımda
lotusflowers begmablaoldu ben çok istedim ama eşim dalga geçerler diye kabul etmedi. Kimliğe yazdırmasamda arada bozkurt diye seveceğim sanırım. Göbek adı olsun😌 biz altay koyduk fikir olsun
begmablaoldu lotusflowers milletin karıalrı ne derse o anam ben anlamadım son kararı veren bu adamlar bir bize mi denk geldi aynen lakap gşbi Bozkurt diye severseniz
ahu301 begmablaoldu yanlış anlayın sizin fikriniz ama insanevladına kurt ismi koymak sizce mantıklı mı, yani bilemedim yinede tercih sizin
begmablaoldu ahu301 yok önerilere açık olmak gerek burada fikir alınyorsa sorun değil :) anlam bakımından milliyetçilik bakımından bize hoş geliyor
pims begmablaoldu Bozkurt bence ve bu isim çoğalırsa dalgada geçmezler ama nadir koyan olursa kulağa alışı gelir . Talha da çok koyan var sıktı bence
begmablaoldu pims çok beğeniyorum ben bu ismi ama bazıları da uyarıyor bizi okulda zorbalığa uğrayabilir diye çekimser kalıyoruz