yamhankor Mertin_Annesi evet tuvaletini yapar gibi var gücünle ıkınıyorsun hatta doktorlar falan da hadi kakanı yap diyorlar
yamhankor mhtcee kasılmalar bu haftalarda başlıyor benimde başlamıştı ama belli olmuyor 38+6 ya kadar gittim suyum sızmasına rağmen kontrollerde nstde hiç sancım çıkmıyordu
mhtcee yamhankor ya benim akıntı geliyo ama su mu normal akıntı mı bilmiyorum. Çünkü beyazla sıvı karışımı gibi . Normal mi acaba bu durum
yamhankor mhtcee açıkçası ben doğum yaparken şiddetli sancı çekerken bile nstde sancım görünmüyordu 😆 nedenini sorduğumda nst cihazı üst karnıma bağlıydı ve benim sancım alt karnımdaydı
yamhankor Mara1 açıklık kontrolünü suyum sızmaya başladığında yapmaya başladılar suyum da 38+4 te sızmaya başladı zaten
yamhankor habibea123 aslında anlarsın idrardan ve akıntıdan biraz daha kıvamlı ve çamaşırını bayağı ıslatıyor asla tutamıyorsun istemsiz bir şekilde akıyor
yamhankor merveiiii sizi korkutmak istemem kendi sancılarımı çekseydim tolere edilebilir sancılardı ama suni sancı verdiler bana.O da aslında bi yere kadar tolere edilebiliyor ama doğum çok yakınsa çok şiddetleniyor.Benim son yarım saatim bayağı şiddetliydi
yamhankor suumeyyeisler benim en kolay doğumum oldu ilk doğumumu 24 saatte yapmıştım ve büyük bir travma olmuştu bende ama 3. doğumum 2 saatte oldu.Korkmayın su gibi doğumunuz olsun inşallah 🥰
suumeyyeisler yamhankor masallah Rabbim bizlere de nasip etsin sağlıkla bir sancıda kurtulmayı çok teşekkür ederim 😍