erismis sudeborakk hiçbir şeyden tiksinmedim hiçbir şey burnuma kötü kokmadı ve hiçbir şey midemi bulandırmadı. Aksine yediğim her şeyin tadını daha güzel almaya başladım hamilelikle birlikte 😅
yenianne_adayl sudeborakk ben 14 haftaya kadar herşeyden tiksindim yiyemedim suan 17 yim ve yiyorum sagdece et ve serbetli tatli seylerden tiksiniyorum
buseblt Eylülde hamile kaldığımı öğrendim aralıkta karpuz aşerdim bulamadık karpuzlu sakın çiğnedim 😂 türk kahvesinden midem bulandıı kokusu başımı dönderiyordu ama sadece 2 ay falan sürdü şuan 8. Aydayım bi problemim yok çok şükür
mdc0860 Mango dondurma karpuz çilek sütlü kadayıf 🥲 sanırım tiksindigim tavuk olabilir yani haşlanmış olan
Daffyy sudeborakk benim kahve. Normalde aşırı kahve tüketen biriyim ama kokusuna bile tahammülüm yok🥲
merveyns528_ sudeborakk Karpuz ve gecenin 11 nde kıymalı pide asermistim. Taze fasulye,salça ve siyah zeytinden tiksindim
nazkahrmn Aaayseeert ben de tavuk yumurta deterjan kokusundan çamaşır makinasından bile midem bulandı
ilknur22 sudeborakk ayy mutfak kokuyor gibi kocam kokuyor gibi herşey kokuyor 😂😂 13+5 den selamlar 😂😂
bhrbrt sudeborakk Sarımsak,soğan ve şampuan korkusundan tiksinmiştim 🤮27.haftamdayım çok şükür ki geçti