nazlicanhongul Aaayseeert bunun sadece bende olduğunu düşünüyordum eti çok sevmeme rağmen kelimesi bile midemi bulandırıyor
meliikke sudeborakk tatlı olan herşeyi aşerdim. Yumurtadan tiksindim 34 haftalık oldum hala yiyemiyorum😂
zanura Doğurmak üzereyim, ne bir şey aşerdim ne de bir şeyden nefret ettim. Herkesten bi aşerme duyuyorum özenmedim degil ama canımda öyle bunu yemesem yapamam aşermesi olmadı🤷🏻♀️
Busra5222 sudeborakk aşermedim ama kasap köfte , döner , menemednde soğan çok tiksindim şuan nile yiyemiyorun pek ☺️☺️
nkkl sudeborakk hiç mide bulantısı yaşamadım ama çay tavuk ve sudan tiksindim şu an normale döndü hepsini yiyip içiyorum
meryvugar Ben turşudan tiksiniyorum yumurtadan ozellikle adeta en sevdiyim turşulari yiyemiyorum canim acayip pasta çekiyo 9+0 hamileyim🥰😁
busebelli sudeborakk 4 ay boyunca kocamdan tiksindim nefes alması bile uyurken midemi bulandırıyordu çok şükür geçti 25 haftalık oldum
sumeyye6506 sudeborakk benim 6 hafta oldu midem çok yanıyo sürekli ne yesem kusuyorum az yesem doymuyorum sürekli yemek istiyorum böyle olan var mı midem yanması herhalde herşeyi yer dünya olurum
rumeyyurmom babielif bende tavuk midem bulanmıyor ama asla yiyemiyorum görünce iştahım kaçıyor zaten 😂
minikcivciv89 38+3 Haftadayım hiçbir şeyden tiksinmedim hiçbir şey de aşermedim😄🧿🧿 avokado dan bıktım sadece artık onu yemeyi bıraktım o kadar😄
rumeyyurmom minikcivciv89 yemek çok faydalı ama asla yiyemiyorum ya bir kere yedim daha da yemem dedim çok kötü geldi bana şimdi nasıl yicem bilmiyorum 😂😂
rumeyyurmom sudeborakk şuanlık sadece çiğköfte bende 9+0 olucam yarın onun dışında herşeyden midem bulanıyor ama çiğköftenin adını bile duymak beni mahvediyor 😂😂 bazen turp gibiyim gebe olduğumu bile unutuyorum 😂😂 bazen de sadece yediğim yiyeceklerden dolayı mideme oturuyor o zaman gebe olduğumu hatırlıyorum 😂😂
minikcivciv89 rumeyyurmom yiyemiyorsanız baska birşeyler yiyin onda olan vitaminlerden baska meyvede vardır illaki ki eskiden avokado mu vardı canım amaaan😄😄😄yinede bi şekilde doguyor büyüyor o bebiş 😄