beautiful_ yasemincel65 yok kuzum ya birşey olmaz ondan sonuçta bakım yağı biraz bekle ama bunlar iyice dökülsün onlar derilerini yeniliyorlar onlar geçtikten sonra yağlar paklarsın 😅😅
rem_aden yasemincel65 la roche posay in kremini kullanmıştım ben, ama temiz içerikli bebek losyonları da olur bence
kimchikimdi yasemincel65 Aşkım bence bir şey kullanma yenileniyor diye biliyorum simdi daha minnacık ne olursa olsun kimyasal nemlendirici değmesin ha eğer kullanmak istersen sebamed öneririm bence yinede bekle duş aldirdikca gececek💖
yasemincel65 bsrbrkysr184_ losyon almamıştım bacım ben yağ aldıydım doktor da sürme dedi şimdi losyon bakıyorum ☺️☺️
kimchikimdi yasemincel65 Bizimki eylülde doğdu her 2 güne bir düş aldirdik havalar da güzel olunca hem oğlum da suyu sevdi bu sayede
bsrbrkysr184_ yasemincel65 yağ gözenekleri kapatıyor diye öneriliyor aşkım ama sürsen de bişey olmuyor konaklama kullak arkasındaki fln iyi geliyor 😅
aybarssmomm Zeytinyağını tavada biraz ısıtın asiti gitsin soğuyunca bir fısfıs şişeye döküp kullanabilirsiniz mis gibi doğal 💫
erkekannesi1_ yasemincel65 e bebekten baby me vücut losyonu kullanıyorum ben kesinlikle her bamyodan sonra nemlendir sabunla yıkama nemlendirmezsen egzama gibi tahriş olur