yasemincel65 Kızlar bebeğim 10 günlük ve göbek bağından sonra yeni bugün yıkadık. Vücudu hep kabuk atmış, doktor da bebek yağı kullanma dedi ama ben yine de sürdüm. Zararı var mıdır? Siz nemlendirmek için ne kullandınız, ne kullanıyorsunuz? 🙂↔️💚🐣🐣🐣
minikbebegim06 yasemincel65 nemlendirmeniz lazım özellikle her banyo sonrası doktora sorup uygun bir nemlendirici alın biz bioderma atoderm almıstık ilk şuan da dalin nemlendirici kullanıyoruz ondan daha memnunum ve çok sıcak suyla yıkamayın bebek yağıyla değil de nemlendiriciyle nemlendirin
yasemincel65 kurkmantosuzmadonna sanki canı acıyor gibi ya korkuyorum nemlense daha hızlı geçer gibi sanki
kurkmantosuzmadonna yasemincel65 hiç öyle düşünme canım. Elleyip koparmadıkça neden acısın ? Benim bebeğimin de karnı göbek çevresi öyleydi. Banyo yaptıkça geçti. Yine de doktorunuza sorabilirsin.
rem_aden yasemincel65 la roche posay in kremini kullanmıştım ben, ama temiz içerikli bebek losyonları da olur bence
yasemincel65 beautiful_ kendisi geçiyorsa o zaman ben yağ vs sürmiyim hiç ama bazen masaj yapmak için kullanıyorum acaba zararı var mı bebek yağı siveno
sudeli4 yasemincel65 ben sık sık banyo yaptırıp Mustela bebe yağı sürdüm kabuklanma geçti ama kuruluk başladı doktorumuz bioderma atoderm krem önerdi bebeklerde uygun çok iyi gelmişti şimdi yine hamileyim bebeğimde yine biodermayı kullanmayı düşünüyorm
beautiful_ yasemincel65 yok kuzum ya birşey olmaz ondan sonuçta bakım yağı biraz bekle ama bunlar iyice dökülsün onlar derilerini yeniliyorlar onlar geçtikten sonra yağlar paklarsın 😅😅