Zeyno16 YesimPrvn bn 4 buçuk haftalıkkn bakldm 0.97 gbi bşydi 1mm bile değildi. Pazartesi bakılcm bidaha
cnnchz Ebrulin çok teşekkür ederim en azından biraz olsun rahatladı içim bu yorumları görünce aşırı olmamakla beraber var zaten yarın ilk iş doktora gideceğim
EcemAlptkn YesimPrvn progestron verdimi doktor bende 5 haftalıkken lekelenme sonrada pat diye kanama oldu yüreğimiz ağImıza geldi valla korktuk yolma kendini derim
YesimPrvn EcemAlptkn evet vajinal olarak kullanıyorum şuanda. Kahverengi lekelerim hala var ama. İnşallah kanama olmaz ecemciğim. Çok korkuyorum
cnnchz YesimPrvn yaa öyle mi benim ilk gebeliğim böyle netten araştırarak öğreniyorum çoğu şeyi bilmiyordum sağolun
YesimPrvn cnnchz benim de ilk gebeliğim fakat doktorum sağolsun telefonla bile aklımdaki tüm soruları cevaplıyor
Fatma1992 Bizde 5+6 yız kızlar sizler kalp atışını ne zaman duydunuz ben 7 nci haftada gideceğim doktora erken gidip duymazsam üzülürüm diye haftaya gideceğim
Aybuk Fatma1992 ben 5 haftanın sonunda gittiğimde hafif var demişti bu hafta tekrar gidicem muhtemelen 6-7 haftalar daha kesin duyuluyor
Eminoss DiplomaliEvHanimi ilk haftalarda öyle olur daha sonra oturur tam tamına mesela ben bugün kontrole gittim tam 7 haftalık ama 6+1 geldi gayet normal ilk zamanlar sonra önden giderler 😊😊