Fatmanur_0416 Busranur_mnts yok yemek yemeye çalışıyorum 🤣🤣🤣 kslkcam zaten ağrım çoğaldığı için hele sırt ağrısından kalkamıyorum Kur’an
Busranur_mnts Fatmanur_0416 kız git hastaneye bekleme daha fazla sabahtan beri çekiyorsun açılmaya falan bakarlar
Fatmanur_0416 Busranur_mnts gidicem gidicem valla kalkıyorum zaten ne güzel inşallah açılma çok olmuştur direk doğururum yoksa uğraşamam bir daha hele bu ağrıyla eve yollarlarsa yemin ederim ölürüm ya
Busranur_mnts Fatmanur_0416 ay inşallah canım yaa🥹🥹 bi yandan geç gitmek iyi ben suyum gelince 2 saat sonra gittim full nstye bağlı kaldım zordu
Fatmanur_0416 12245 benim daha sabaha bile umudum yoktu gelmez diye Allah’ın işi işte darısı da başına olsun inşallah 🌸♥
Fatmanur_0416 ucuncugeliyo Allah bin kere razı olsun hepinizden hazırlanıyorum çıkıcam şimdi çok teşekkür ederim sayenizde yanlız olmadığımı hissettim hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır 🥺🤲♥
Sunshine__ Fatmanur_0416 Senden de Allah razı olsun güzelim su gibi kolay doğumun olsun inşallah sümme sebila yesserah bu duayı okuyabildiğin kadar okumaya çalış doğumun çok kolay olur canım ben sancı çekerken bunu okudum 9 cm açıklıkla hastaneye giriş yaptım
melegim91 Fatmanur_0416 Tamam canım şehir hastanesi güzel temiz.Havada yağmurlu bereketi ile gelecek minnoş bizi de haberdar etmeyi unutma gelişmelerden 🤲
Fatmanur_0416 marlam amin inşallah 🤲 çok saol canım haber vercem yoldayız hava çok kötü hızlı gidemiyoruz haber alırsam vercem sana