Busranur_mnts Fatmanur_0416 karnını çok tıka basa doyurma ya da ağır şeyler yeme ben sancı çekerken mide bulantısı olmuştu kusacak gibi oldum kaç kere zor oluyor inşallah senin kolay geçer
Fatmanur_0416 Busranur_mnts benim de var mide bulantım sabahtan beri az bişey anca yerim bana kalsa yemem ama aç gitmek istemiyorum bende kusacak gibiyim
Fatmanur_0416 marlam valla ağrı devam ediyor duş aldım daha bi arttı gibi sırtım varya kırılmış hareket edemiyorum birşeyler yiyip hemen acile gidecem canım
Fatmanur12345 Fatmanur_0416 bence doğum başladı suda bazen sızıntı şeklinde geliyor eczane yakında eşin test alsın su mu değil ki diye
Fatmanur_0416 melegim91 😅😅 olacaklardan habersiz tuttum ne bileyim kızımın durup durup oruç tuttuğum gün gelmek istemesi tüm ay yedim gelmedi 😬 valla canım hemen birşeyler yiyip gidicem inşallah doğum yapar gelirim daha fazla beklemek istemiyorum
Fatmanur_0416 Busranur_mnts ağrım çok vardı hiç bişey yapamadım hafif birşeyler yiyip gidecem inşallah bakalım çok sağolun valla sorduğunuz için
Fatmanur12345 Fatmanur_0416 bencede durma canım bence hemen git ne olur ne olmaz insallah pozitif güzel doğumun olur sağlıkla bebisine kuavusursun
Fatmanur_0416 Fatmanur12345 inşallah ya ben duş aldım sırt ağrım o kadar arttı ki yürüyemiyorum iyi mi yaptım acaba
Fatmanur_0416 Busranur_mnts inşallah Allah razı olsun 🌸 gidip artık doğurmak istiyorum inşallah kızımı alır eve gelirim 🥹
gogirl Aç kalma eğer doğum başladıysa karbonhidrat al bol bol enerji verir doğumda enerjin olması lazım
Fatmanur_0416 Busranur_mnts yok yemek yemeye çalışıyorum 🤣🤣🤣 kslkcam zaten ağrım çoğaldığı için hele sırt ağrısından kalkamıyorum Kur’an