anneolmakdemek suudee özelleri araştırmadım ama Tekirdağ şehir ve Trakya üni hastanesinden randevu alınabiliyormuş
clementine16 dozkaraca çok güzel paylaşmışsınız gerçekten. Eşiniz alması da çok güzel bi destek olmuş🙏🏼🎀
clementine16 anneolmakdemek evet çerkezköy irmete geliyor. Ben bakırköye gittim başka bir perinatoloğa
clementine16 filizfs ben 27. Haftamdayım Çerkezköy Optimed’e gidiyorum ama bu cumartesi gebelik şekerimi atlattıktan sonra Çoru’ya Ahmet hocaya başlamaya karar verdim güzel yorumlardan ötürü. Burda 2 doktorla ilerledim içime sinmeyen şeyler oldu
filizfs clementine16 içinize sinmiyorsa kesinlikle deneyin bi konuştuğum gebelerin hepsi çok memnun maşallah büyümüş sizin bebiş sağlıcakla kavuşun inş sizin kaçıncı gebelik normal mi düşünüyorsunuz
clementine16 filizfs filizfs benim ilk gebelik Ahmet hoca normale yönlendirme yapıyormuş ama ben herhangi bir yönteme yakın değilim zamana bıraktım. Sizin ilk mi nasıl düşünüyosunuz doğumu?
filizfs clementine16 normalden korkuyordum ama sanırım cesaret edeceğim deneyeceğim olursa ama Ahmet hoca sana bırakacağım dedi anneler hissediyor sezeryan isteyenleri normale uygunsa bilgilendiriyorum cesaretlendiriyorum ama son kararı anneye bırakıyorum dedi benim de ilk gebeliğim