eslem2121 Alya05 evet çok yakınız bizm burda otobüslerde geçiyor tam kapı önünden sen bizim sitenin önüne bıraksınlar reyyanımı unutma alya ile minayıda tabi 😘
Alya05 eslem2121 onlarsız geleyim cannn olmaz mı onlarla gelirsem evini uçururlar hahahahahahhaha 🤣🤣🤣
Alya05 hd_d fondante de güzel 😋. Aman zaten kalan hepsini kahve önünde yeriz hahahahhajahaajhaha burda da bol bol paylaşırız şekerler bitmene kadar hajahajahahah
kimchikimdi marlam Aşkım bu posttan sec beğen yaz hiçbirimiz karşılıksız birakmayiz🥹😂 Adim Azra, 22 yaşındayım 6 aylık oğlumla yarışmaya devam ediyorum owjdlsjf
Fatma_furkan1996 Havin49_ ayy canım benim çok mutlu oldum 🥰🥹buyur gel herzaman kapım açık çok severim misafiri 🥰
eslem2121 Alya05 ben buzluğa attım kız bu sene de baya aldık karışıl aldık jelibon olanlardan Ülker’in kini
Fatma_furkan1996 marlam zamanla tanırsın canım benim ben fatma 30 yaşındayım 3 yaşında oğlum 30 günlük bir kızım var ☺️
marlam Fatma_furkan1996 merhaba canım tanıştığıma çok memnun oldum ben melek 21 yaşındayım 1 yaşına girecek oğlum var Allah bağışlasın Sana canım 🥹🥹😘
kimchikimdi marlam Ayyyy yaşlarımız da yakın daha fazla görelim askim seniii yaz yaz yazzzz durma sende yazzz😂
marlam kimchikimdi evet ya yüzümde tebessüm oluşturdun valla hep burdayım artık iki yıldır gerçi ama yeni hesap açtım 😁😁😁