kartanesi___ kemalefe evet bebeğim daha doğrusu merkezde doğdum büyüdüm ailem merkezde ama urfanın nokta nokta ilçesine atandım orada görev yapıyorum ama hilvan değil😂
kemalefe kartanesi___ ben pek bilmiyorum urfayi ama kayinbabam eyyubiye de oturuyordu balıklıgöle yakin
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 13 canım. Diş doktoruna götürüyorum. Süt dişlerinde çürüme başladı yavrumun. Bakalım ne diyecek ? 🥲
Deleted33000 Alya05 ay yok kız bizim evde grup hiç eksik olmaz iki çocuk da okuldan getirip bebekle bana bulastiriyilar sürekli aramızda dönüyor grip ailenin üyesi oldu resmen
kimchikimdi marlam Aşkım bu posttan sec beğen yaz hiçbirimiz karşılıksız birakmayiz🥹😂 Adim Azra, 22 yaşındayım 6 aylık oğlumla yarışmaya devam ediyorum owjdlsjf
demirrleydi_ kimchikimdi ayy kesinlikle 😂 şimdi eniştem aradı gelin tarlaya bakalım diye nereye gidiyorsunuz bu soğukta evde kalın dedi sonradan oğluna diyor hadi filancanın evine gidelim 😂
kemalefe kartanesi___ Kayınbabamın mezarına gitmek istiyorum ama esim goturmuyor anası da orda olacak kavga çıkmasın diye benim için urfa yolu tamamen kapalı