dnzata Reflum zaten oldugu icin mide yanmasi cok degisik gelmedi ama kabizlik ne zor seymis yaa. Serklajliyim bir de, sakin kabiz olma, ikinma diolar:) sifir hareketle gel sen olma💩 sokturucu ilaclarin verdigi karin agrisi da ayri bi dert.
sineminkooo sırt ağrısı.. kilo almadım tüm kilo göbeğimde aşırı büyüdü ve düzenli bi sırt ağrısı var ne uzandığımda ne oturduğum da hiç bi şekilde geçmiyor ve bu durum beni cidden ağlatacak dereceye geliyor.. hayat kalitem düşüyor gibi hissediyorum 😒😒 allahım tüm annelere dirayet versin güç kuvvet versin hepsi geçici şeyler tabi ama insanın bi yerde sabrı tükeniyor ☹️☹️ 22+4 ten selamlar 🖖
elifayaz112_ Gokturkmom_ bebişin böbreğinde genişleme var dedikleri günden beri hep bı düşünce kaygı var inşallah bir sorun olmaz bı de fiziksel agrılar illa ki oluyor yoksa uykusuzluğu falan çok takmam mide bulantısı da başta yoktu şu son günlerimde arada oluyor 🥰
Almirolie Gokturkmom_ Şuan tekrar hamile kalsam inşallah siyatik ağrım ve safra kusmalarım olmaz diyorum 😔🥲çok zordu
Cicianne55 Gokturkmom_ ay hamilelik baştan sona zor zaten. Herkes “bunlar iyi günlerin asıl doğunca görürsün” diyor da bence öyle değil. Gebelik cidden zor hele ki kusma, mide yanması varsa.. İlk gebeliğimi hatırlamak dahi istemiyorum hala travma Doğum sonrasından hiç korkum yok, gebelik bitsin yeterli 🤣
sarilale123 Gokturkmom_ hepsi belki bir şekilde geçiyorda, bulantı kusma o günleri hatırladıkça şimdi bile kötü oluyorum
fatma102 AuraMomB karbonatlı su dene yada karbonati yarım çay kaşığı agizna al suyla iç canım ben paket paket içtim başkası ise yaramıyor 🙌son üç ayim böyle geçti☺️
busra_ozasir Gokturkmom_ Mide bulantısı yaşamadım hiç şükür ama aşırı halsizlik var 2 oda temizliyorum 2 gün heryerim hamlamış gibi ağrıyor 😶
YedigiAyaziUnutanKurt Gokturkmom_ benim aradığım seçenek yok. Burdan ekliyim; Babası. Adam benden çok hamile hormonları oynuyor 😒😂
ayse988 Gokturkmom_ kabızlık mide ve gaz sorunu bıktım resmen bu olay en zoru bel ağrısı falan herşey boş
mucizebebeklerimiz AuraMomB aa yine bir hurafeyi çürüttük desenize hani erkek bebek rahat olurdu kusturmazdı mide bulandırmazdı demek ki yalaaaaannnnn 😂
kisbebisi Gokturkmom_ duygu karmaşası fjdjdk Nutella yerken ya bi yakınıma bisey olursa diye ağlamıştım ama ağlarken yemeye de devam ediyordum 😅