Gokturkmom_ Kızlar dürüst olalım… hamilelik dışardan hep ‘çok güzel’ görünüyor ama içinde binbir farklı duygu var 🥹 Altına da yazmak isteyenler dökülsün 👇 “Senin en zorlandığın neydi?” 💬
beautiful_ Gokturkmom_ acayip şekilde mide bulantıları arada kusma uykusuzluk halsizlik 🤦🏻♀️ ve hiç geçmeyen gaz sancıları 🥺
sogutt hdyeycll_ kız dur daha yokun başındasın ben 37+2 yim buralara gelince napcan her zaman moralinizi yüksek tutun pozitif düşünün🫠
Momybus Ağrılarda çok zor ama beni en çok reflü zorladı zaten normalde de vardı hamilelikle beraber hat safhaya çıktı
AuraMomB Kesinlikle mide yanması. Bel ağrısına sırt ağrısına katlanırım sıcak su ile çözebilirim ama o yanmanın bir çözümü yok☹️ 1 aydır mide bulantısına uyanıyorum hani bu son 3 ay çok kolaydı😂
fatma102 AuraMomB karbonatlı su dene yada karbonati yarım çay kaşığı agizna al suyla iç canım ben paket paket içtim başkası ise yaramıyor 🙌son üç ayim böyle geçti☺️
gamze6p @Gokturkmom_ bel sırt ağrısı kasık ağrısı kaygı halsizlik yorgunluk . Az kaldı ama tükendik 😂