omermm Adet zamanlarıma yakın sivilcelenirim , hamile kalınca ne güzel adet olmam sivilcelenmem diye düşündüm ama daha çok sivilcelendim
lilayyy omermm valla kız bebeğe hamileyim yüzüm inanılmaz derecede sivilcelendi artık umursamıyorum eşime yüzüm hep böyle mi kalacak diyorum sen böylede güzelsin diyo ahahaha o yüzden saldım
omermm dgngr ben çay ağacı serumu kullanmıştım daha çok yayılmıştı sivilcelerim şuan tereddüt ediyorum çay ağaçlı herhangi bir şeyi kullanırken 😅 ama maskeyi denerim kükürt sabunu kullanıyorum bu arada
omermm orhismommmmmm hayır yani daha 1 buçuk aylık hamileyim de ne alaka canım sen öyle sorunca sevindim kız mı olacak diye 😅😅
sedaaaaaaaaaaaaaa881_ omermm sabah ve akşam verdi iki tane bana adlarını yazabilirim istersen yüz temizleme jeliyle yazdı
orhismommmmmm omermm yüzüm çok güzelleşti erkek bebeğe hamileyim yüzde sivilce olursa artarsa kız olurmuş ogtenınce mutlaka yaz ama bence kız kız bebek annenin güzelliğini alırmış
omermm orhismommmmmm mutlaka yazcam canım tabi hayırlı sağlıklı olsunda ama Rabbim canına sağlık versin bir oğlum var birde kızım olsaydı iyi olurdu 🥰 oğlumda yüzümde öyle pek bir değişiklik yok gibiydi çokta hatırlamıyorum 6 yıl olacak neredeyse 😅
karpuss orhismommmmmm benim bebeğim erkek 😅ama yüzümde ergenlikte çıkarmadığım kadar sivilce çıktı 😅😅😅
Simayo orhismommmmmm valla benimki kız, cildim bebek gibiydi son 20 güne kadar 😅 son 20’de patladı bi tane 🙈
omermm Elisa0110 ayy bilemedim bende normalde sivilce çıkar mı yüzünde benim hamilelikten öncede vardı ama daha çok arttı
Elisa0110 orhismommmmmm öyle valla kendinden soğudum iyice kararmalar mı dersin sivilcenin dersin erkek de böyleyse kız olunca düşünemiyorum 😒
omermm Elisa0110 ay hiç deme benimde öyle ellemem leke kalır ellerim leke kalır ilaç tedavisi görmüştüm bekarken 2 yıl sonra tekrarladı
Elisa0110 omermm ben tedavi felan almadım ama hamilelik de her şeyi tavanlarda yaşıyorum yaa psikolojim bozuldu resmen