Nisannurr lütfen bebeğinizin sağlığı için ultrason da iyi deniliyorsa kilosu haftasıyla uyumu iyiyse suyu yeterliyse korkmayın. Ben diyabet hastasıyım 2. Gebeliğim . İlkinde şeker yüksekliğinden ki en fazla 200 oldu. Hastane de yattım. Günde toplam 140 doz vuruldum ama düzene girip çıkınca hastane ortamından ayrılınca şekerim bir daha yükselmedi o gün anladım ki yediklerime zaten dikkat ediyodum stres yapmamam gerekiyor . Her gün yarım saat yürüdüm bol su içtim gezdim rahat takıldım . Şekerim doğumakadar bi daha yükselmedi. Ha erken doğdu bebeğim 2850 gram 34+3 de.. amacı da yine üzüntüden dolayı. Açılman var bebek 2 hafta önde suyu fazla dendi meğer yokmuş açılma falan herşey de yeterliymiş. Ama ben bunları kafama çok taktım korktum diye tansiyonum 22 lere çıktı taşikardi oldu bebeğimde acil sezaryene alındım. Şükğr sağlıklı bir bebek doğdu. Şimdi 23 aylık ikinciye hamileyim. Şekerim ideal sınırda arada yükseliyor ama stres yapmıyorum. Yemeklerden sonra hemen oturmayın hareket halinde olun bol su için enerjiniz yüksek olsun diyetinize uyun. Emin olun sağlıklı bir bebeğiniz olacak🌸🌸