gonul0709 gizem_aden27 ben de şu an Cevdet Beye gidiyorum ilk başta tereddutte kalmıştım muayene süresi kısa gibiydi ama sonrasında ilgisinden memnun kaldim
gizem_aden27 gonul0709 çok iyi bir doktor şakacı da ilgili baya benim artık son aylarım olduğu için ilgisi bayağı iyi ❤️
nesli1453 gizem_aden27 bence ikinci çocugada öyle alıyorlar ya ben ikinciyi yapıcam hiç ikinciye daha az alıcaz demediler 😂😂
gizem_aden27 nesli1453 bana da demediler tabiki ama arkadaşımla aynı doktora takipliyiz o söyledi bana da 😁bende şaşırdım
elifumuc 27pinar muayene 1810 tl sezeryanda ilk doğum 35 bin, vajinal doğum hakkında bilgi alamadım daha
momylog ambar 47 bin dedi yüzde on indirim yapılıyormuş takipli hastaya 42 ye falan geliyor ama temmuzda ara zam varmış
cansu_can35 babyhm0 birde bana bu fiyat hazirana kadar geçerli hazirandan sonra ara zam gelecek demişti oradaki arkadaş
ambar babyhm0 benim ikinci doğumun olacak 37 500 dediler haziran için zam olur mu bilmiyorum muane de 2700 TL yasemin hanım
babyhm0 zemzem1995 yanlış anlamazsınız çevrem de bir kaç kişi ncrye gitti örneğin 30 bin diyip 35 bin aldıkları oldu hatta geçen sene büyük oğlumu enfeksiyondan yatırmıştım geceliğini 4 bine anlaştık çıkarken 7 bin istedi ona göre hazırlıklı olun üstüne ekstra para istiyorlar