tahamommy yarennn1 bebeğim 6 aylık oldu 3 tane atletim var değişe değişe giyiyorum, zaten bana bi sıcak basıyor onunla geziyorum birde gece sürekli emzirdiğim için emzirirken en azından belin kapalı oluyor, sütyende üşürsün bide üstüne atlet giymen gerekicek
Sweetie_Little_Jean yarennn1 ikisini de aldım üst üste giyiyorum ama sıkmaması için bir beden büyük aldım. bir de eğer polyester alırsan göğüsucunu acıtabiliyor çünkü nemi emmiyor ıslak kalınca da iyileşmiyor tavdiyem dagi markasınınki pamuk çok iyi bedenleri de geniş atlatte. ama uç belli edebiliyor onu da göğüs pedi takarak halledebilirsin. ben emzirme atletini hamileyken almıştım hamileliğin sonunda da ful kullandım çünkü normal atletler göbeğimi örtmüyodu dar geliyodu belim açılıyodu o açıdan da çok iyi oldu
burcuo yarennn1 Kaplı dahi olsa meme ucu fazla belirgin duruyor ve ben rahatsız oluyorum, yine de sütyen giyme ihtiyacı hissediyorum. Ama herkesin farklı olabilir tabii, benim için atletler biraz işlevsiz kalmıştı. 😊
sibel3329 İkisini de aldım. Evde emzirme atleti giyeceğim pijamaların içine. Dışarı çıkarken kuplu emzirme sütyeni aldım. Kupsuz olanlar kıyafetin altında çok kötü duruyor