yarennn1 burcuo evet atletler süngersiz ve kapsız hep içine sütyen giyersekde ne anlamı oluyor atletin gibi ondan kafam karıştı 🤷🏻♀️
mevsimyaz yarennn1 Bende atlet giyenlerden olduğum için lcwnin kaplı emzirme atletlerinden aldım benim için daha kullanışlı olacak gibi geldi kumaşıda güzel henüz kullanmadım hastane öantama koydum
burcuo yarennn1 Kaplı dahi olsa meme ucu fazla belirgin duruyor ve ben rahatsız oluyorum, yine de sütyen giyme ihtiyacı hissediyorum. Ama herkesin farklı olabilir tabii, benim için atletler biraz işlevsiz kalmıştı. 😊
NobleMom yarennn1 O zaman emzirme sütyenine hiç gerek yok. Atlet de aynı görevi görüyor zaten. Çok rahat edersiniz ✨🤍
merve588 yarennn1 sütun varsa ped koma amacli güzel oluyor bide benim kanallar tıkalıdyi meme ağrısı beni mahvetmisdi o yüzden ben memnun kaldim hatta suan 3 tane aldim bu gebeligimde yazın falan cok kullanmisdim ilk gebelikde normal sutyene gecisim zor olduydu
beyzzsenturkkk hulyasya87 ekonomik diyelim görünüsleri de güzel değil alsam da kullanmam ki benim başaramayacağım bişey olması lazım bişeyi almam için 😂
Hatice_00 yarennn1 atlet giyen biri olmadığım için bana sütyen kullanışlı gelmişti atlet giyiyorsan sütyen alma
Denizj yarennn1 atlet daha kullanışlı. Yazın evin içinde sadece onunla dolaştım kışında üşütmedi sütyene göre daha konforluydu. Arabada dışarıda sıyırıp emzirince de sağım solum açıldı derdi olmuyor daha rahat valla