husstomm gamzeeymen bende ikisinden birisini düsünüyorum ama kontrole gittiğim doktorum kendi kliniğinde calısıyor hastanesi özel rami hastanesi hastaneyide bilmiyorum yani ama fiyat açısından uygun ama evime yakın olarak esenler medipol ben meganın ve bahçelievlerdeki medipolün fiyatlarını biliyorum megada normal 58 bahçelievlerde 52 suan en uygun hastaneler rami hastanesi ve medipol
hariboom deniz1243 inanki bilmiyorumm o kadar detayli henuz haftam erken doktor herseyi detayli sonradan konusacagiz dedi inslalahh
twinmoms34 gamzeeymen hayır hiç sıra beklediğimi hatırlamıyorum en fazla 10 dk beklemişimdir.Uzun uzun ilgileniyor nihan hoca.
svlyhn Esenler medipol Meryem sağıra gidiyorum oldukça ilgili bir doktor açıkçası tavsiye ederim benimde doğumuma az kaldı hastanenin tek sorunu oda problemi normal doğumda odalar biraz yetersiz bakalım ama ne yapacağız
ahnesesiyeterr gamzeeymen Ben Sefaköy medipolde sezaryen oldum ve aşırı memnun kaldım gerek doktorumdan gerek hemşirelerden doktorum Fatma hanımdı
ahnesesiyeterr ahnesesiyeterr bu arada yeni fiyat almıştık biz zorunlu sezaryen için 42 bin demişlerdi
svlyhn elifcinarr birçok odası camsız normal doğum odaları için konuluyorum ve biraz dar şansa hangi oda düşerse özel oda seçimi yaptırmıyorlar ve çok yoğun olduğu için boş oda da pek fazla bulunmuyor kuzenim doğum hanede 1 saat bekledi boş oda için gelene oda hem camsız hemde daha önce depoyu odaya çevirmişlerdi