3kedili2bebekli beautiful_ vazelin tüylenme yapar aklınızda olsun onu çok düzenli kullanmak iyi degildir
mom_51 beautiful_ evet kuzu. Genelde cilt yaralarında iz kalmaması için kullanılır örneğin dövme yapılınca falan kullanılır
mom_51 beautiful_ eğer onu bulamazsan eczaneden antibiyotikli el kremi iste oda iyi olur kuzum. Yazık su değdikçe canın çok yanıyordur senin şimdi
merylii_ beautiful_ kıyamam ya ben biliyorum onun acısını ban da olmuştu daha önce de böyle rahatlamıştı evde vazelin yoksa çok yağlı bi krem olur Hindistan cevizi yağı olur
Deleted33000 beautiful_ gece yatarken vazelin sür bacım vazelin tek gecede baya etki ediyor benim elim de sürekli öyle oluyor ben vazelinden başka kremde fayda görmedim
beautiful_ Deleted33000 sürücem bacım gece işler bitsin görümcemin kayınpederi tatlı istemiş onu yaptı onu pişiricem bugün eşim gelmedi kaynanamda kalıcam 🤦🏻♀️
myangelson beautiful_ siyahlık nasıl ki bende öyle olmuyor kuruyor çatlıyor kanıyor kabuk tutuyor falan öyle
beautiful_ myangelson siyahlık derken kuzum parmak izleri falan varya siyahlaşıyor kir gibi ama kir değil benimki şuan baya çatlak kanıyor elbisem deysin canım acıyor
nurellaaa__ beautiful_ ben böyle durumlarda genelde gece vazelin bol şurup uyuyorum ertesi gün hiçbir şey kalmıyor
myangelson beautiful_ he tamam anladım canım onlar hemen geçmiyor herhalde ya çatladıgi için oluyor öyle