beautiful_ erkekannesi1_ kuzum yerleri silsem o kir elimden çıkmıyor ne yapsam uzun süre kalıyor iyi sabunlarla jellerle yıkadım yok keçi sütü eşek sütü sabunları da aldım yok bacım beyazlatamadım maske yok evde şuan 🤦🏻♀️
beautiful_ melegim91 hemde çok soğuk hâlâ da soğuk 🤦🏻♀️ buralıyım ama doğma büyüme İstanbul’luyum evlenip buraya geldim
beautiful_ saziment çok sağol Birtanem ya gün içinde o kadar fazla bulaşık yıkıyoruz ki her dakika eldiven giyip çıkarmak ölüm olur bana ellerimi sabunla yıkıyorum nemlendirici sürürüyorum aynı 🤦🏻♀️
melegim91 beautiful_ Soğuktan çatlaması normal kuzum ya kalabalıksanız birde sürekli su altında durunca eller çatlar tabi bi sıcak bi soğuk.İnşllah bir çözüm bulursun.Daha doğala yakın deterjan kullansan belki oda etkiliyordur
ingilizceci Egzema galiba bende de oldu birkaç kez. Kuruluk kızarıklık çatlama kanama falan. Bende sadece vazelin işe yarıyor. Gün içinde birkaç kez sür. 2 3 güne anca etki eder. Başka kremler işe yaramıyor bende
beautiful_ ingilizceci egzama kalıcı aslında bu geçiyor sonra soğuk olunca tekrarlıyor akşam nemlendirici sürücem yine
beautiful_ melegim91 öyle valla bugün mafoldum işler yüzünden birazdan devam etmeyi düşünüyorum 🤦🏻♀️ kaynanamda olmuyor bende tek oluyor ya
mom_51 beautiful_ deterjan yanığı seninki bacı. Medascol diye bir krem var ondan al kortizonlu ancak o iyi gelir
melegim91 beautiful_ Doktora gittin mi gülüm bi cildiyeye baktırsan en azından sana fayda edecek krem vs verir biraz rahatlarsın
merylii_ beautiful_ vazelin sürüp plastik eldiven tak bir iki saat eldiven kalsın elinde hemen rahatlatıyor
mom_51 beautiful_ evet kuzu. Genelde cilt yaralarında iz kalmaması için kullanılır örneğin dövme yapılınca falan kullanılır
3kedili2bebekli beautiful_ yarın bir eczaneye sorun cidden hafifletiyor bir de çatlak için yağ kullanuyir musun biooil benim ellerime de hafifletti iyi geldi
lala_666 beautiful_ Klorheksidin gibi hafif antiseptik kullanabilirsin Temiz, steril bir bezle kapat ve kuru tut Yaraya dokunma, kabuğunu koparma Şunlar varsa acil doktora git: Ağrı artıyorsa Kızarıklık yayılıyorsa İltihap (irin) varsa Ateş olursa