nrbrkx38 Bi benim mi gözüme çok tatlı görünüyor çevremde ki herkes kocamdan tiksindim hamilelikte demişti 11 haftalık olcaz cuma günü eşimle hiçbir sorun yaşamadım aksine çok tatlı geliyor gözüme 😂😂
lala_666 nrbrkx38 ay valla bende aynı 😅 Başımı eşimin göğsüne koyup uyuyorum, kokusunu almak için burnumu boynuna dayıyorum. Sabaha kadar da öpüyorum adamı😅😅😅
ysmncnr2023 Karı koca ilişkimiz kalmadı ki 😂😂 yanağından bile öpmüyorum adamı midem bulanıyor çünkü 😅😅geçen gün eşim sarıldı ben sarılmadım sarılmaktan da miden bulanmıyordur herhalde abartma dedi 😂 en fazla sarılma oluyor kardeş kardeş takılıyoruz ya 😅😅
Sedanur25_ ysmncnr2023 allah eşlerimize sabır versin arıyor eve gelim mi bana ihtiyacın varmı yok diyorum seni görünce iyice midem bulanıyor😂
lala_666 Sedanur25_ yok bende olmadı aksi oldu ve oluyor hatta Başımı eşimin göğsüne koyup uyuyorum, kokusunu almak için burnumu boynuna dayıyorum.🥹🥹🥹
gizemli00 keleebeeekkk niye acaba ya 🤣🤣ağzını sapirtarak yediğinde takmiyordum alismisyim ama şimdi beynimin içini cimaliyor yapistirasim geliyor ben önden yiyorum sonra ona iftarda yemek kuruyorum 🤣🤣
Cerenak Maalesef ilk 3 ay bende oldu. Sadece eşim değil bu arada bütün erkeklerden tiksindim. Kokuyolardi burnuma 😅
hollyymollyy Hahaaha nedense güldüm buna, ama olabilir hamilelikte her şey mübah🤭 Başlarda bende cinsel anlamda isteksizdim mesela. Bu ara aksine fazla istekliyim🤭 16.haftamdayımm