Sedanur25_ Eşimi görünce midem iyice kötü oluyor yaşayan varmı ilk aylar normal miş bana garip geliyor😂
aslmoms Sedanur25_ bu durumu o kdr çok duyuyorum ki 😁😁 Sonra kendimi onun yerine koyuyorum . o hamile olsa benden midesi bulansa ben ne yapardım 😁😁 Bende olmadı öyle birşey
Blossommm 1.trimesterda boşanmak istediğimi hatırlıyorum,sabrıyla yuvamı kurtaran koca yürekli eşime koca bir alkışıjhhjnllccv
bsr18_ Sedanur25_ önceki hamileliğimde koku hassasiyetim vardı aklınıza gelebilecek her kokuya kusuyodum Eşimin kokusundan kusmuşluğum var şaka değil. Önceden mis kokulum diye sevdiğim adam bana lağam kokusu geliyordu allah affetsin😂
Sedef21 Sedanur25_ ilk zamanlarda öyle oluyor kokusunu duyunca midem kalkıyordu işin kötü tarafı ikinciye hamileyken ilk çocuğum içinde geçerliydi sarılıp öpemiyordum kokuyor gibi geliyordu 🤦🏻♀️ eşim için vicdanım rahattı umursamıyordum dönüp arkama yatıyordum🤣 ama evladım benimle yatmak isteyince ona arkama dönmek çok kötü yapıyordu bu yüzden ağlamıştım ne zaman sarılıp öpeceğim diye 😀
Sedanur25_ Sedef21 bir ara kızım kokuyor geliyordu bana kaynanama dedim bir yıka kokuyor😂 Eşimde kokusu değil de görünrüsü midemi oynatıyor😂