gozdenur06 Selam canlarım napıyosunuz nasıl geçiyo gününüz. Bayram temizliğiniz ne alemde? Kız ben bırak bayram temizliğini ev bile süpürüp silemiyorum acayip yorgun hissediyorum kendimi
orhismommmmmm gozdenur06 klasık evi toparladım eşim süpürdü bu bayram temızlıgı sen evde olmayacaz kimse de gelmeyecek temizlik için kendımi bebeğimi riske atamam bacım
Rmeysa_01 gozdenur06 aleyküm selam 20 gündür doğum etmişim bugün yapmaya çalıştım yapamıyorum sezeryan da değilim ama hâlâ toparlanamadım çatı kemiğim ağırıyo ayağıya kalkınca
Havin49_ gozdenur06 benim bayram temizliği bitti bayram sabahı erken kalkıp bi süpürge atıp mobilyaları silicem sadece
eslem2121 gozdenur06 benim bitti bacım yarın banyolar yapılacak özbakım yapılıp rahata erecem inşallah
aslmoms bayram temizliğini geç wc zor gidiyorum grip olmuşum 😓 zaten gebeyim diye çağırmıyorum kmseyi.
gozdenur06 aslmoms geçmiş olsun bacım bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama evimi b*k götürüyo ne yapcam bilmiyorum
gozdenur06 orhismommmmmm benimde kimse gelmez ama bayram bahanesine evimi temizliyeyim diyprum kendimi çok pis hissediyorum psikolojim bozuldu
gozdenur06 eslem2121 bende vücudumu zor çekiyprum nasıl yapıcam bilmiyorum yarın zaten bayram ve ben hiçbirşey yapmadım