Zeynep228 Kızlar pazartesi adet olcaktım ama olmadım. Neyse dün akşam iftardan sonda iç çamaşırımda kan vardı dedim tamam oldum. Ama peçeteyle sildim kahveydi. Ve ondan sonra ne kan var leke var sabah birazcık leke vardı kahverengi anlamadım ya normal mi
NobleMom Zeynep228 Bu tarz belirtilere bağlanıp hiç umutlanmayın derim. Kaset testler/erken gebelik testleri bile yalancı pozitif veriyor artık yaygın olarak. Kanda pozitif görene kadar ihtimal vermeyin. Umarım vardır ✨🤍
Zeynep228 erbasozgee ilk defa başıma böyle geliyor korunmayı bırakalı 1 ay oldu acaba oldum bi bilmiyorum ya test yaparım akşam
erbasozgee aynen canım çıkar zaten muhtemelen gebelik testinde de Allah gönlünce nasip etsin 🫂🤍 Zeynep228
_Ebrukaracan06_ Benimde öyle lekenme oldu test yspınca anında çıktı şuan 16+4 haftalık hamileyim bence bi test yapın sizde
Zeynep228 NobleMom yaşadığım ülkede maalesef kan almıyorlar burdaki kaset testlere çok güveniyorlar varsa çıkar çıkmazsa adet gecikmesi varsa yine hastaneye gidip yine idrar testi yapıyorlar maalesef
Biryolcu3006 Belki regl üzerine bebek oluşmuştur o yüzden belkide normaldir bilemeyiz önce bı test yaparak kesinlestirseniz daha doğru olur
Zeynep228 erbasozgee test yaptım ama negativ ama hala kahve leke var 3 gün oldu belki sökülecek bilmiyorum
NobleMom Zeynep228 Regl olacaksınız o zaman. Üzülmeyin önünüzde daha değerlenebilecek bir sürü ay var ✨🤍