Moz kif ben de aynı senin gibiyim sürekli yatıyorum bayramdan sonra merdiven inip çıkmaya ya da yürüyüşe başlarım diye düşünüyorum ama tembelim galiba bu konuda canım yapmak da istemiyor
muhterem07 kif enerjim bi gidiyi gi geliyi 😂 çok yoramıyorum kendimi kafa olarak yorgunum nasıl geçecek diye düşünmek yoruyo daha cok 🥴
rem_aden kif karnımın düştüğünü ve aşağıya yerleştiğini farketmiştim dışardan 2.hamileliğim bu arada. Ama aşağıdan hissettiğim bir şey yok, sadece baskı ağrı ve kasıklarda bi dolgunluk hissim var 🙏🏻
Melikemercimek kif ben de çok yoruluyorum merdiven filan çıkacak halim yok ama yürüyüş yapmayı seviyordum ama onuda bırakacagım bayramın üçüncü günü annem gelecek beklemek istiyorum dedim , o zamana kadar yat dedi doktorum da
Moz kif doktora göre benimkinin 40 a kadar yolu var 40.hafta ve 4 kilo üzeri olursa devlet hastanesi eğitim araştırmaya yollar beni bence işte o zaman medicanadaki dr a giderim @merizerdem
kif @muhterem07 benimki bir gitti pir gitti. Çünkü eskiden normalde yapabilirim umudu vardı ama şimdi umut bile yok sadece diyorum en azından doğum kendi baslasinda bebeğin gelişimi tam olmuş olsun
kif @"rem_aden ben hiç hissetmiyorum ama 9 gün kaldı ve karnın düşmüş diyenler var demekki farkediliyor disardan
kif @Melikemercimek bende merdiven çıkmayı sevmiyordum ama yürüyüşü de artık yorgunluktan bıraktım herhalde 2 bin adım yurusem doğum başlar
fatma102 kif yok canım benim Nisan geldi 2 cm açıklık var günde en az 2000 en fazla 5-6 bin adım atıyorum bana mısın demiyor yerli ağrı hafifliyor 😅
yagizinannesii kif ben tam 38 haftalığım. İkinci çocuk olunca hiç yatırmıyor istekleri Bitmiyor.. Ama enerjim hiç yok. Yatsam akşama kadar uyurum. Mecburiyetten kalkıyorum. 3 gün önce öyle bir enerji geldi temizlik yaptım o kadar. 🥹
kif @yagizinannesii benim kızımda öyle malesef uzansam kaç kere kaldiiriyor anlamı kalmıyor biraz zorlanırız iki çocukla
sumeyra13 aslkcygt aynı şekil benimde ama benim dün geceden beri parça parça şeffaf sümük gibi akıntı oluyor o ne acaba nişan mı?
rem_aden sumeyra13 benim de böyle 2-3 gündür. Sanki kurumuş uhu gibi parçalar halinde ama sarımsı şeffaf bi rengi var. Kahverengilik-pembelik yok
aslkcygt sumeyra13 nişanımdır büyük ihtimalle ağrıların yeni mi başladı nişanınla birlikte mi başladı
aslkcygt sumeyra13 artık başlıcak demekki sancıların canım takip edersin sıklığını belki bayrama gelir😂