AuraMomB amacımız yerden yere vurmak değil aslında işini yapsa yeterli bana iyi davranmasına gülmesine gerek yok şehir hastanesinde doç dr a gidiyordum hiçkimse sevmiyordu hakkında kötü yorum yapılıyodu heryerde neden biliyormusun işinde ciddi yüzü gülmez ve sadece işini yapıyor diye kimi doktor bu o ünlü doktorumuzda dahil eşleri içeri almıyorlar benim eski doğum doktorum çocugu tek başınamı yaptın tek başına gelesin eşinide getir babalık duygusunu erkenden öğrensin diyodu mesela bu eşimin çok hoşuna gitmişti cıvık cıvık konuşmaz gerekmediği yerde sırıtmaz bebek anne hakkında konusması gerekeni konusur mesafesini korurdu öyle bi doktora birdaha denk gelmedim uzak olmasa şuanki doğumumuda onda çok isterdim ama aramızda 2 saat var vallaha doktor başarılı amelıyat yapıyo diye övüyor birde yok canım öylemi 🤣 tabikide başarılı olacak başarısız doktoru devlet tutmaz birkere kolaymı insanları kesip biçmek kadın adamın övecek başka bişeyini bulamamış mesleğini övüyor zahmet oldu amelıyata girmesi :)