melisasak35 aynı doktora yeni başladım bende daha bir kere gittim ama cok araştırdim, başka forum sitelerinde bile adı çok geçiyordu çok iyi bir doktor diye. Bence siz fazla alınganlık yapmışsınız. İzmirde gittiğim hemen hemen her doktor fetal Dna önerdi bana. Hem 1 yaşında bebeğim var hem de yaşım 30 olduğu için. Yani şöyle söyleyeyim aile hekimim bile önerdi. Önermeleri de gerekiyor, ikili üçlü testler yanılgıya düşürebiliyir haliyle doktor da riske girmek istemiyor. Çünkü doğum sonrası testin sonucuna aykırı bir şey çıkarsa bu sefer aileler doktoru ve hastaneyi suçlu buluyor. Örnekleri çok var haberlerde görüyoruz. Test sonuçları iyi çıkıp doğumda hasta, engelli çocuk çıkınca baya sorun oluyor. O yüzden kesin çözüm fetal Dna. Doktor ille de benim önerdiğim yere gideceksin diye zorlamaz. Tavsiye verir, sen onun adına gidersin o prim kazanır belki ayrı ama gitmesen de niye gitmedin diyemez. Ben bana doktorun önerdiği yere yaptırmadım mesela onun dediği yer 18bin diyordu, ben 11e yaptırdım.