buketdeniz19 Panzehir bu test yalancı pozitif verebiliyor başıma gelmişti ama tabiki herkese aynı olacak diye birşey yok teste göre hamilesin kan ver yada başka marka ile testi yenile
bebegimle_ben Panzehir programa girdiginde uc cizgi var oraya tikliyorsun resim yukle yaziyor ordan mutlu resim diye program cikiyor yukluyorsun sonra linki kopyalayip siteye gorip yapistiyorsum bu sohbet yerine yada kime atacagina
Panzehir bebegimle_ben hiç sanmıyorum ya ihtimal bile yok o derece 😂 bide yalanci pozitif yazılarını görünce geri çekilme ile korunuyoruz koca da kendinden emin 😂😂 başka bi testle deneyim bence bide
bebegimle_ben Panzehir evet gordum canim ama icin rahat degilse baska testle yine yap derim benimde ayniydi yaptim kenara koydum bir baktim cizgi beli guvenmedim tekrar yaptim yine cikti ben gunde 5 den fazla baska test uyguladim sonra emin olmustum
laaviinyaa22 şuan bende aynı durumdayım days doctor test yaptım az önce dün kan testim 0.2 çıktı bugün erken gebelik testinden yaptım silik çıktı akşam kan vereceğim tekrar
Panzehir Kızlar selam ablama aldırdım test eczacı aynı marka days doctor test vermiş simdi yaptım fakat simdi de tek cizgi cikti kafam karıştı yahu🤨
mucize2112 Panzehir benim 2 saat sonra çıkan silik çizgi çıktı kan verdim pozitif çıktı adetime 4 gün kalmıştı☺️