ikicocukannesiii_ hilalaselll4 Rabb’im sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayrlı bir oğlan evladı nasip etsinn sana güzel kardeşim 🤲🏻🩵 doktor bacak arasına baktı karartı var dedi ama çıkıntı yok gibi dedi bakalım 1 aya ne dicek heyecandan hemen öğrenmek istiyorum
hilalaselll4 ikicocukannesiii_ ayy teşekkür ederim inşallah senin de güzel güzeli bir prensesin olur🥰🥰💗💗
ikicocukannesiii_ hilalaselll4 ayyy amiinnn ne mutlu bu mübarek günlerde duanı aldımm vardır illa ki bir hayrr hadi inşaAllah güzel haberler veririz birbirimize 😄🩵🩷🫶🏻
fatma102 ikicocukannesiii_ amin canım Allah’ım gönlüne göre versin inşallah 💕kalp atışı bana gore hep az sesliydi ama doktor hiç sorun görmedi..kesem 7-8 haftalıkken yuvarlakti sonradan fasulye boyutuna döndü 🥰
ikicocukannesiii_ fatma102 evettt benimde yuvarlaktıııı kalp sesi çok narinnn ayyy nasıl heyecan sardı anlatamamm 🥹😄
ikicocukannesiii_ gizemli00 doktor dedi saklıyor erkek olsa çıkıntı görürüm dedi ama kesin bir şey için 1 aya gel dedi bakalımm inşaAllah hayrlı sağlıklı imanlı saliha bi kızım olurr 🥹😄 oğlum var ondan kız istiyorum çok