fatma102 ikicocukannesiii_ benimde 11-12 haftada çıkıntı oluşmamış dedi daha sonra 19 a kadar göstermedi kiz oldugunu öğrendik 19 da 🪷
ikicocukannesiii_ Elisa0110 doktor nereden baktıysa çıkıntı yok dedi ama kesin bir şey diyemem dediii oğlum var bir tane kızım olsunn istiyorum çokk ya
ikicocukannesiii_ Elisa0110 dimiiii ahahahahahaa ben dedim iki çocuğu tadanlar keseden anlıyor diye bakalım 1 ay sonra gel dedi doktor
ikicocukannesiii_ Elisa0110 her açıdan baktım çıkıntı göremedim dediii 🥹😍 dua eder misin bana nolur sağlıklı sıhhatli saliha güzel bi kızım olsunnn 🥹🫶🏻
ikicocukannesiii_ fatma102 pekii keseleri benziyor mu beneklerin kalp atışı nasıldı narin dimi erkek çocuğu kopğ kopğ diye atıyor oğlumdan biliyorummm 😂 inşaAllah anlatabilmişimdir
ikicocukannesiii_ fatma102 ayyyyy benimkide ne yaptı etti doktor göstermedi kendini sakladı heppp ayy nasıll sevinirimm kucağına selametle sağlıkla almayı nasip eylesin Rabb’immm evladını 🌸🩷🫶🏻
ikicocukannesiii_ hilalaselll4 keseden anlıyor musun pekii herkes öyle diyor bana dua ett nolur oğlum olsa da çok sevinirim ama kız evladı da tatmak istiyorum 🥹
hilalaselll4 ikicocukannesiii_ yok canım bacak arası olsaydı direkt söylerdim sadece hissettim benim de bir kızım var şimdi de hamileyim bir oğlum olmasını çok istiyorum hayırlısı inşallah
ikicocukannesiii_ hilalaselll4 Rabb’im sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayrlı bir oğlan evladı nasip etsinn sana güzel kardeşim 🤲🏻🩵 doktor bacak arasına baktı karartı var dedi ama çıkıntı yok gibi dedi bakalım 1 aya ne dicek heyecandan hemen öğrenmek istiyorum
fatma102 ikicocukannesiii_ amin canım Allah’ım gönlüne göre versin inşallah 💕kalp atışı bana gore hep az sesliydi ama doktor hiç sorun görmedi..kesem 7-8 haftalıkken yuvarlakti sonradan fasulye boyutuna döndü 🥰