miran_veannesi şuan düşündüğün gibi olmuyor hiçbir şey ne iyi ne kötü. İnsan gerçekten o an anlıyor. Lohusalık zor evet yalnız kalmamaya çalış çünkü inan ne yapıcağını kestiremiyorsun. Bende en çok korku olmuştu o da oğlum küveze girdi çıktı iki gün sonra tekrar girdi solunum sıkıntısından. Ben oğlu.m 3 aylık olana kadar filan doğru dürüst uyuyamadım. Eşim Allahtan o dönem işsizdi geceleri başında onu tutuyordum bebeğimin, çocuk uyusa bile birisi uyanık olmak zorundaydı bana göre mesela. Sürekli nefesini sayıyordum deli gibi. Çok uyusun veya çok az uyusun direkt acaba bir şey mi var diye korkuyordum. Ben eve birisi gelip tuvalete girdiğinde mesela tuvaletin oralara giderdim giren insan ellerini yıkıyor mu diye sesi dinlerdim 😄😄😄 Yani çok saçma sapan şeyler de yaptım. Kendim evde maske ile geziyordum ama benden başka kimse maske takmıyordu kendimden korkuyordum sürekli😄 Bir gece ben uyuyorken eşim de oğlumuzu almış yanımda beşiğe koyup kendisi de yatmış, o gece oğlumun sesine uyandım da aaa ben duyuyormuşum çocuğun ağlamasını dedim öyle bıraktım başında insan bekletmeyi mesela 😄 Tuvalete bile giderken çok korkuyordum bir şey olur diye. Ama geçiyor tabiki. İlk baş zor sadece,daha alıngan daha hassas oluyor insan. Yanınızda anlayışlı insanlar olsun mutlaka. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ☺️