cerenburak ikibebekim ne güzel daha cok yeniyken birakabilmissin bana da hep bulantilarin baslayinca tiksinirsin dediler her seyden tiksindim sigaradan hyr mlsfkine😔😔
Esraysr16 bilgegams zorlanmazsam gelirim tabi ki yarın dr gidicem bakalım bi sıkıntı var mı yok mu öğrenmek için bebek toplanıyoe ve sertleşiyor 15-20 dk arayla bilemedin yarım saat arayla o yüzden korktum ve vajinamda da ağrı oluyor ama anlık gelip geçiyor
bilgegams esolinnnn bel ağrısı zaten çekiyorum saldaye de oturdukça kalça ağrısı da çekmeye başladım 😀
bilgegams Esraysr16 hafif hafif bende de oluyor. Kaçıncı haftadasın bir de hangi hastaneye gidiyorsun
cerenburak Esraysr16 bugün benim de vajinal agrım ve bel agrım basladi haftaya kontrolüm var o yüzden kendimi tedirgin etmemeye calisiyorum
Esraysr16 bilgegams 35. haftadayım özel aritmi osmangaziye giidiyorum sen kaç haftalıktın hangi hastaneye gidiyorsun
bilgegams cerenburak benim mide bulantılarım olmadı ama son 2 haftadır çok efsane bel ve sağ bacak ağrılarım var vajinama hafif hafif vuruyor herkes normal dedi en son doktorum da normal ama çok şiddetli olursa fıtığına bakalım bir sonraki kontrol de dedi
Esraysr16 cerenburak yarın gidicem haber veririm sana normalde benimde haftaya gitmem lazımdı ama korktum doktora yazdım sabah gel dedi
cerenburak bilgegams benim de doktorum bebek büyüdügü icin normal agrıların gecmeyen uzun süren veya kanama eslik ederse mutlaka gel dedi o yüzden kendimi tedirgin etmemeye calisiyorum ama tabi seytan bos durmuyo asla dua edip kafami dagitmaya calisiyorum😔😔