2402 Iyi geceler hanimlar, dün aksam 3. Kürtajimi oldum. Neredeyse ayni haftalarda kalbi duruyor. 3 kere kurtaj olmak bunyeye zarar verebilme ihtimali var. Sizlerde boyle başina gelip dogum yapan var mı? Nelee yaptiniz bu surecte
egeemomms 2402 çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin😔 bende 2 kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum….. Genetik test felan yaptırmış mıydınız?
yaseminerten 2402 bende 2kayıp yaşadım kürtaj oldum gerekli bütün tahlilleri testleri yaptırdım Nisan ayında da hsg çekileceğim çok yıprandım hiç aklımdan çıkmıyor hamilelik çten korkuyorum tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıcak gibi hissediyorum
fatmaa51 2402 bende 3 kere kürtaj oldum son iki hamileliğimde kan sulandırıcı kullanmama rağmen yine kürtaj olmak zorunda kaldım 6 ay sonra 4.gebeliğime hamile olduğumu öğrenince hemen doktor bana bağışıklık baskılayıcı ilaçlar ve serum uyguladı şuan 22 haftamızdayız Lupus testi diye geçiyor yaparsanız
yenibaslangic_ Çok geçmiş olsun öncelikle benim başıma değil ama yakınımın başına gelmişti kan sulandırıcı kullanmıştı ve öyle devam etmişti doğuma kadar siz gittiniz mi doktora ne diyor o konu hakkında
2402 erikarpuz evet corasprin basladik hemen ama hamile kalabildigin icin rahim filmine gerek duymuyorum dedi
yaseminerten fatmaa51 bende 2gebelik kaybı yaşadım genetik pıhtılaşma lupus testleri yapıldı bir sorun çıkmadı sizin kayıplarınız lupustan kaynaklı mıydı
fatmaa51 yaseminerten ANA POZİTİFLİĞİ varmış vücudum bebeği yabancı cisim görüp yok etmeye calişiyormus
GULLMOMMY 2402 cnm pıhtılaşma genetik test ver kan sulandıriıci falan aliyormuydun geçmiş olsun canım
2402 fatmaa51 ilk hamileliğim sorunsuz gecmisti kizimi saglikli kucagima aldim sukur. Sonrakilerde sorun yasadim. 25 haftalik kalbi durdu bir de onunla 4.
beyza_gmsgl 2402 merhaba bende 1 düşük bir kürtaj yaşadım şuan 13 haftalık hamileyim. 2. Bebekten snra doktor direkt tıbbi genetik birimine yönlendirdi. Benden 2 tüp kan aldı sonuç 20-30 gün arasında çıktı. Sonuca göre vücudumda pıhtılaşma olduğu için bebeklerin kordonuna giden kanlar pıhtılaşığ kordonu tıkıyo buda bebeklerim kalbini durduruyo. Keseyi görür görmez oksopar iğneye ve bebek asprinine başladık. Doktor ayrıca progestan da verdi tüm tedbirleri aldık bundan snra bi şey olursa bebeğin genetiğinden kaynakşı olur dedi. Elhamdülillah şuan her şey yolunda sizde mutlaka tıbbi genetiğe gidin bana ilk doktorum dememişti şükür ki iyi bir doktora denk geldim de yönlendirdi
2402 beyza_gmsgl beni de yonlendirdiler ama sadece genetik yapıldı temiz cikti ama eşim verememişti onunla da gidecegiz simdi digerlerini istemediler 3. Den sonra ayrintili arastirma yapilir dediler devlet hastanesinde
erikarpuz 2402 ya benim de 2 kürtajım oldu rahim filminde y rahim cıktı doktor yerleşim yerinden dolayı kalbi durmuş olabilir diyordu üçüncü gebeliğimde de çok kanamam oldu yine buna bağlamıştı devletteki doktor belki perde falan vardır ultrasonla tespit edilmiyor maalesef ben çekinmenizi öneririm
nergiss123 2402 Siz onlara bakmayın. Başka bir yere daha gidin ya da 3. Kez dusugum oldu diyin. Bize de oyle demislerdi ama bir kez daha gittik aldilar kan
beyza_gmsgl 2402 bu eskiden öyleymiş benim doktorum artık iki düşükten snra kimsenin üçüncü bi düşüğü psikolojisi kaldırmadığı için devşet artık bu sayıyı 2 ye çekti dedi