Umutbatum asilsmom inşallah sırf normal doğumu beklememek için sezeryan istiyorum ben doğrumu yapıyorum bilmiyorum 🙈
Kucukmucizeninannesi Umutbatum hareketleri cok canimi yakiyo kaburgalarimin altinda sagimda solumda dokundgm zaman hissediyorum yani bi yanimin uzerinde uyuyup kaliyorum sabaha kadr donmuyorum yatamiyorum yani
Umutbatum Kucukmucizeninannesi allahım sağlıkla tez zamanda kucagımıza almayı nasip etsin canım ben bir tarafıma yatamıyorum bacaklarım sızlıyor saat başı tuvalet kalkıyorum her kalkmamda farklı tarafıma yatıyorum 😔
Umutbatum asilsmom korkuyorum da açıkçası benden önce arkadaşım normal yaptı cok zordu doğumu tabikş herkes aynı olmaz asla ama korku başa bela
Popmum Nereden başlasam bilemiyorum karnımdaki kaplan deseni çizgilerden mi, beş dakikada bir yorulduğum için dinlenmekten mi, aniden toparlandığında canımın yanmasından mı, bel ağrım ve artık vajinama baskı oluşmasından mı, idrar enfeksiyonundan mı, uykularımın bölünmesinden mi, aldığım on kilodan mı 33+3 ama gel bana sor...
Umutbatum Popmum keske ben de 10 kilo alsaydım tam tamına 17 kilo aldım 😔😔 fazla kilodan da hareketlerim kısıtlandı cok zormuş
Popmum Umutbatum ben zaten kiloluydum üstüne on kilo aldım yani acınası haldeyim ama çok şükür evladım olacak her şeye değer 😅
minigin_annesi 34+5 safak 37🙏heyecan dorukta😁gece cis yapmaktanmi desem,oturdugumda kilitlenmeyimi desem ,toplam 5kilo aldim bebegim zayif ama olsun saglikli zamaninda gelsinde gerisi bostur valla👣🙏😍
Umutbatum minigin_annesi hayırlısıyla hepimiz bi doğuraydık 😂 hep derlerdi 30 dan sonrası zor 😂 inanmazdım
Sabia Umutbatum al benden de o kadar canım. Özellikle yatarken ve ayakta duramıyorum. Geceleri kaç kez uyanıyorum sayamıyorum bile.
minigin_annesi Umutbatum Tabiikide zor suan kendimi Pilates topu yutmus gibi hiss ediyorum😂😂😂🤣🤣🤣Sag salim gelsin minnos lar🙏👣
Betl42 35+3 üm doğacağı günü iple çekiyorum artık belimin ağrıması mı sırtımın ağrıması mı hareketlerinin canımı acıtması mı hangisi daha beter bilemedim 😞