Umutbatum Kızlar ya bi ben mi doğurmak istiyorum 🤔🤔 hareketleri cok acıtıyor 🙈 belim cok agrıyor yürüyemiyorum kalkamıyorum yatamıyorum hele geceleri saat başı tuvalet nöbetlerim var ah ah zaman geçmiyor 😂😂 sizler nasılsınız 😊😊
Edebyahu Umutbatum aynen ben😃 bi yerde okudum fillerin hamilelik süresi 22 ay eşime dedim Allah’a ne kadar şükretsem az bir fil olmadığım için😂😂. Bende hemen doğurmak istiyorum ama tabi diyorum zamanında gelsin canımın ağrısından öyle diyorum😃
Umutbatum Nagihan19 bizimde yırtılmamız yok karnımda ama bacağımda var biraz hiç sıkıntı etmiyorum onu 😂
Kucukmucizeninannesi Umutbatum 34 haftayi bitirecgz nerdeyse ve bnde ayni durumdayim canm hareketleri canmi cok yakiyo ve gece surekli tuvalete cikiyorum otururp kalkarken bile zorlanmaya basladim safak 38 ama gecmek bilmiyo bi an once dogsa diyorum vlla
Kucukmucizeninannesi Umutbatum hareketleri cok canimi yakiyo kaburgalarimin altinda sagimda solumda dokundgm zaman hissediyorum yani bi yanimin uzerinde uyuyup kaliyorum sabaha kadr donmuyorum yatamiyorum yani