Anonym666 Selam Kizlar, Ben bugün erken gebelik testi yaptim bat cuma günü ama ilk 10 dakikada cikmadi hazirlandil iftara gittik döndügümde böyleydi sizce kuruma cizgisimi?
Esrakaya26 Anonym666 Sabah tekrar yap 5dk içinde çıkan pozitif oluyor kuruma gibide degil yani net görünüyor bilemedim inşallah vardır 🙏
NobleMom Anonym666 Geç çıkmış ama kurumayada benzemiyor pek. Pozitif diyemeyiz ama negatifte denmez. En iyisi testi tekrarlamak ✨🤍
Anonym666 Esrakaya26 sabah tekrarlicam fazla umudlanmak istemiyorum cünki 10 dk icinde bile birsey yokdu bir bucuk iki saat sonra eve döndügümde böyleydi
Anonym666 NobleMom Kuruma cizgisi mavi olmaz derler oyuzden umutluyum ama sabah anlasilir insallah olmusdur bu sefer aylardir bi umud bekliyorum
esiladuhan Anonym666 böyle kuruma çizgisi mi olur ya :(( hiç kuruma çizgisi gibi durmuyor birde, daha önce de yaptın bu testlerden sonrasında böyle çizgi belirdi mi? Belirmedi diye hatırlıyorum ama umutlandırmakta istemiyorum sabah bidaha yap bacım en iyisi
Anonym666 esiladuhan Bacim en son kimyasal gecirdigimi düsündügüm ay olmusdu digerlerinde hep beyaz kaldi 😐
Anonym666 nurellaaa__ Canm ben avrupadayim öyle hemen acile gidip kan veremem en iysi bir kac gün daha bekliyim 😐
lina_erva Anonym666 Bende yurtdışındayım clearbulue nun başta bu testini yapıp sonra dijital testini yaptım onda haftasına kadar söylüyor onu denesene gönlünce olur inşallah 🙏
Anonym666 nurellaaa__ @lina_erva @aleyflx Kizlar bugün adet agrisiyla uyandim tekrar test yapmamin bi anlami kalmadi