cakar1616 Kızlar septum ameliyatı yapıldı perde alındı önceden 2 gebelik kaybı yaşadık kalp atışları durdu bu ameliyat sonrası saglıklı gebelik yaşayan bebegini kucagını alan var mı yazın lütfen
uzunlar cakar1616 ben oldum canım şubat ayında oldum bi ay denemedik haziran ayında hamile kaldım şimdi günüm doldu doğum bekliyorum senee tez zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın inşallah 🙏 🌸
parildayanyildiz2 cakar1616 bir boş gebelik geçirip kürtajdan sonra öğrenmiştim perde olduğunu alındı ve hiç regl görmeden hamile kaldım kızımı sağlıkla kucağıma aldım 3 sene önce şimdi kardeşine hamileyim hiç korkma sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah bir sıkıntı olmuyor
Ayten666 Aynı şeyleri yaşadım 2 kaybım oldu sonra perde ameliyatı oldum şuan iki tane kızım var üçüncü bebeğime hamileyim🌸 o yüzden rahat olun🌸
cakar1616 Ayten666 2 gebelik kaybımız oldu 1 ay oldu perde alındı baya derindi doktor 2 adet bekle dedi korkularımız var denemeye korkuyoruz nedeni 7 ay icinde 2 hamilelik yaşadık ve 2 sini de kaybettik
Merryb Bende de küçük bir perde varmış alındı polipte aldırdım geçen ay oldu işlem. Öncesinde hiç gebelik elde etmedim ama burda gördüm bu şekilde ameliyattan sonra gene kalan bir sürü kişi… umarım gönlünüzce olsun her şey
Merryb cakar1616 henüz yok ameliyattan sonra ilk denememizdi bu ay bat 28 Mart gösteriyor o zamana kadar bekleyeceğiz umarım bu kez olmuştur.