Clover Obsesifk lıtfen bir an evvel sekerini kontrol ettir. Bir de madem tatlı yiyeceksin faydalı olanları ye. Hurma incir bal tahin pekmez sekersiz pestiller... bari bebisine vitamin demir falan gitsin.. seker cok fena..
Obsesifk Clover yiyorum tahin bal vs normalde hiç yemiyordum annemin yanına geldim geleli canım istiyor evime dönünce kontrolüm var zaten doktorada söylicem yaptırır büyük ihtimal
Clover Obsesifk yanlız soyle bir gercekte var bende de 2.tremisterda bir tatlı krizi donemi olmustu. Ama ben hamileligimi ilk pgrendigimde sekeri komple kestigim icin o krizlerde istesemde cok yiyemiyodum. Yukarda r arkadas bol bol su tuket demis katılıyorum. Birde aslında yakınında birinde seker cihazı varsa bence sabah ac karnına birde yemekten sonra hemen uykum gelior dedigin anda bir olcum yap
Sedafirat Obsesifk ay bende öyleyim dun bi hasta sormaya gittim kadın tatlı getirdi yedim aklımda kaldı utanmasam o hasta haliyle bana yap gönder diyecem o kadar bilseydim adini filan öğrenirdim tarifalirdim ya 😭😭
Sedefhayri Obsesifk o dert bende de var felakat bi şekilde tatlı yemek istiyor canım iki kere dondurma yedim geçmiyor. 27 haftalığım
Sedafirat Obsesifk dünden beri arıyorum şekerli bişeydi bulursam söyleyecem size de valla çok güzeldi insan tatlı yediğini anlıyordu olmazsa arayıp soracam ne yapım hamileyim
Sedafirat Obsesifk ay korktum valla hala cevap vermiyor insan bi merak eder 12 defa aradım eşimi bile bu kadar çok merak edip aramadım ya 😂😇
Aysenurtsr Ya benim tatli hic canim cekmiyor, cikolata felan cok seven ben, yemek istemiyorum simdilerde. Tam aksine tursu istiyor canim Surekli. Bugun biraz abarttim hatta tursucu amca kizdi yeter bu kadar vermiyorum daha diye 😂