NurdanHakan Obsesifk günlük kota koy kendine buara unutma meyvelerde şeker var yani tatlı yiyince meyve yeme meyve yiyince tatlı yeme öle denkleştir
Sonay Obsesifk o zaman kilon yoksa ye gitsin 😊 Can'ın çekince ye fazla abartmamak şartıyla ☺ Bende oğlumda çok yerdim tatlı 25 kilo aldım ikinci gebeliğim 74 kilo hamile kaldım bende yemiyordum başta şimdi yiyorum tatlıyıda seviyorum tabi abartmıyorum oğlumdaki gibi nolur nolmaz şeker falan olabilir Herşeyin fazlası zarar Allah bebişlerimizi korusun 😊
Fasulyeninannesi Obsesifk bebeğin canı bir şey istemez ve gebelikte yaşadığımız aşermelerin tıkınmaların sorumlusu bebek değildir ama bünyemiz ve hormonlarımız vücudumuzu ihtiyaçlarına göre Doğuma hazırlar mesela hiç peynir yemeyen anne peynir aşerir tatlıyı çok seven gebeyken bir süre tiksinir iştah gelip gider vs bunların hepsi bedeni hazırlar hamur ve şeker yerseniz Doğumdan sonra o kilolar kolay kolay gitmez basenler yayıldıkça yayılır ben ilk gebeliğimde 26 kilo aldım 60 ile hamile kalmıştım oysa ve bir senede zor zayıfladım süt yapar diye bastılar şekeri bisküviyi kandırdılar şimdi ikinci gebeliğim 27 haftalık oldum henüz 5 kilo aldım ve 4 kilo daha alarak Doğuma giricem her gün 20 dk spor yapıyorum eve abur cubur sokturmuyorum misafire bile ikram edilecek şeyleri sevmediğim ürünlerden hazır alıp kokuyorum Doğumda 5 6 kilo gidiyor geriye kalanı bizde kalıyor bebek aç da kalsan senin bedeninden beslenir salata ve ekmeksiz et ye süt iç ceviz ye onu seviyorsan annesi ❤❤❤
Obsesifk Fasulyeninannesi zaten bebek istiyor dediğim bebek kordonu çekip tatlı ver demiyorki 😀 dediğin gibi hormonlar ve ihtiyaçlar ben ilk haftalar normaldim 10. Haftadan sonra hep portakal yedim canım hep portakal istedi 15 den sonra kısa bir süre turşu yeşil zeytin yedim sonra canım hep yoğurt süt istiyordu şimdide tatlı istiyorum hep tatlı ve su ağzım hep kuru. Halam bile diyor Allah acıyor sana yani o dönem vücudumun bebeğin neye ihtiyacı varsa canım onu istiyor 😀 bende çok kilo almadım.
aylinn Obsesifk aynen şeker hastalarına yasak, aklında kalacağına mutlaka bi test yaptır en azından için rahat eder önlem alman gerekirse ona göre hareket edersin 😇
Obsesifk aylinn aynen canım insan kendi sağlığını o kadar düşünmüyor ama işin içine bebek girince herşey değişiyor 🙂
aylinn Obsesifk kesinlikle hamile olmadan önce astım olduğumu öğrenmiştim doktor dikkat etnemi söylemişti bi çok konuda ama takan kimdii 😄 ama bebişten sonra hayatta bi o varmışçasına davranıyorum 👼🏻😄
Suheda Obsesifk inşallah yoktur canm sekerin yinede olumlu dusunelim.hamileyiz sonuçta normalde yemedigimoz kadar acikiyoruz ben sahsen 2saatte acikiyorum😂
HaticeKaradenizngn Benn daha çok yeniuiyimmm ama inanılmaz tatlı yemek istiyor cankm, bnutella, şerbetli tatlılar, çikolata, sütlü tatlılar be olduğu pek bi fark etmiyor tatlı olması yetiyor 🙈
Elifmyilmaz NurdanHakan bence zamanı geçmediyse gebelik şekerine baktırmalısın sonradan allah korusun bi sorun yaşamamak için en azından önlemi alınır. Çünkü yazdıklarından gebelik şekeri belirtileri çıkıyor 😕